Tudják Önök, hogy mivel foglalkozik egy rendkívüli és meghatalmazott nagykövet? Nos a válasz senki előtt sem titok többé: a rendkívüli és meghatalmazott nagykövetnek ugyanaz a dolga, mint Balog Zol... Balog Zoltán lelkész úrnak, aki nemrég még romaügyi biztosként szolgálta Orbán Viktort és a magyarságot. Áder János ugyanis egy május 31-i, Magyar Közlönyben megjelent határozatában rendkívüli és meghatalmazott nagykövetnek nevezte ki Balog Zoltánt. Nem egy kamu állás ez, mint gondolnánk, nem olyan, hogy az ember csak ül egész nap, és várja a pénzes postást, hogy mikor hozza már a fizetést. Sok elfoglaltsággal jár az ilyen beosztás, és, nem mellesleg, nagy felelősséggel. Legalábbis ez derül ki a külügyminisztérium sajtóosztályának leveléből, melyet a HVG megkeresésére válaszoltak. Eszerint Balog Zoltán nagykövetként „a magyar kormány kiemelt fontosságú társadalmi ügyekkel kapcsolatos eredményeit és céljait fogja külföldön ismertetni.”

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Úgy tudom, a fidesz alapítványával kapcsolatban is lesz munkája, irodát akarnak nyitni külföldön.

Csak nem oda is lehet majd a mi pénzünket pocsékolniuk? Az is egy lehetőség, hogy ott gyűjtsenek majd adományokat.
tudode
Szegény tamburmajom lépre húzta a nemzet, EU bacilusa, vajon hogy tud elszámolni a lelkiismeretével, ha egyáltalán van nekije ilyen:
.
---- A tékozló pásztor – Már csak tamburmajorminiszterként funkcionál Balog Zoltán
.
168ora.hu/itthon/a-tekozlo-pasztor-mar-csak-tamburmajorminiszterkent-funkcional-balog-zoltan-5466
.
Abba a sorba kerülhetet, ahol Komun Ferkó nyomja a sódert a ŐFENESÉGE dicsőségére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.