A független Építési Piaci Prognózis 2019-2022 most kiadott frissítésének szerzői szerint 2019-ben mintegy 21 500 lakás épülhet meg, ez a volumen 2020-ra 16 000 lakásra eshet vissza. 2021-2022-ben azonban mindössze 12-13 000 új lakást lát reálisnak az elemzés. Az árak emelkedése megáll. A jövedelmek emelkedése, és a remélhetőleg a mainál céltudatosabb lakáspolitika hatására ezután a volumen elkezdhet nőni, de újabb kiugró eredményre nem számíthatunk. Ezek a fő üzenetei a független elemzés 2019. májusi frissítésének.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na jó! Akkor megvizsgálandó az, hogy miért is van LAKHATÁSI VÁLSÁG, azzal, hogy a számok mesélnek
.
--- 2.3. Lakás- és üdülőépítés (1960–)
.
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_zrs001.html
.
Tehát szégyenszemre a BETONTEKNŐK legyőzték a fiatal családok lakhatását, mivel legalább egy megyényi lóvé vált narancsköddé ŐFÉLESÉGE gyermekkori álmának a megvalósulása érdekében!
.
Szégyen a CSALÁDOK ÉVÉBEN, a baba izéjükkel prostituálni az asszonyokat annak érdekében, hogy Kötél et-nak szülessenek unokák!
papa.49
Ennyi a cocilizmusban 2 HÓNAP ALATT ÉPÜLT nem kéne verni a mejjetek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.