1998. egyik szomorú, őszi napján a közszolgálati Magyar Televízió "Mélyvíz" című késő esti, közéleti, politikai műsorában a történelem és emlékezet kérdéseiről vitatkoztak történészek. A meghívottak között volt Schmidt Mária is, aki akkor már Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadójaként tevékenykedett a Miniszterelnöki Hivatalban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ez a szerencsétlen azt hiszi hogy pénzzel mindent el lehet érni mert korrupt, mint a gazdája. Az igazságot meg lehet próbálni eltüntetni meg lehet próbálni meghamisítani a kamutörténész asszony aki más pénzén tanulmányozta a diktatórikus rezsimeket és aki más pénze által kőgazdag, olyannyira hogy még kamupártot is alapított az inkább ne szóljon arról, kinél van az igazság. Az igazság az, ami végül romba dönti az olyan korrupt és élhetetlen, fenntarthatatlan kleptomán autoriter hatalmakat mint amelyiknek ő is az egyik kiszolgálója.
jesz
..."Schmidt Mária: akinél a hatalom és a pénz, annál van az igazság."...

Ez a nő azt hiszi, feltalálta a melegvizet...amióta az ősember csoportokban él, azóta ez törvényszerű(pedig az qurvarégen volt)...akkor az erő döntött, amíg fel nem találták a pénzt...utána már öröklődött a hatalom(vágy)

most a pénz beszél, a kutya ugat...ezt valamennyien látjuk.
Nessy
Azt elfelejtette hozzátenni, hogy ezzel velejár a napi történelem hamisítás. Aki pedig másképp élte át, másképp látta, az nincs! Számukra egy igazság van a GAZSÁG!
tudode
Mária néne történészként hasonlóan járt a SZERENCSE ViktorKÁVAL, mint a tamburmayor, akit lelkipásztor társai
.
------ A tékozló pásztor – Már csak tamburmajorminiszterként funkcionál Balog Zoltán
.
168ora.hu/itthon/a-tekozlo-pasztor-mar-csak-tamburmajorminiszterkent-funkcional-balog-zoltan-5466
.
És a történÉSZEK hallgatnak arról mit nyalizik össze, vissza ŐNACSÁGA annál, aki asziszi ÖVÉ az ORSZÁG, MAGÁNAK ÉPÍTI, jogilag 00-ásként, a betonteknők erdejét,
.
Pedig csak GEBINBE kapta a megbízatást attól a 2,5 millió ikszeLŐITŐL, akik vagy az ország vámszedői, vagy beérik válaszáskor egy zacskó száraztésztával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.