Az OTP és az Erste már megkötött az első szerződéseket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt is elmondta Novák, hogy akár minimálbéres fizetéssel is igényelhető a 10 millió forintos hitel, aminek havi törlesztője 50 ezer forint lesz. Ez mindenképpen egy boldog jövőképet vetít előre ezen családok számára, a kérdés már csak az, hogy egy esetleges leszázalékolás vagy bármilyen váratlan esemény bekövetkezése esetén a havi 50 ezres törlesztő mellett miből fizetik a gyermekek iskoláztatását, ruháztatását és etetését? De ugye az is megvan, hogy ezeket az ad-hoc fideszes ötleteléseket valakiknek finanszírozni is kell? Aztán, abba belegondolt valaki, hogy a szülők eladósítása mellett, mert a 10 milliót vissza kell fizetni, gyakorlatilag megint a bankokat támogatják a fideszesek közpénzből? Ők megkapják az uzsorakamatukat. Nincs ingyen ebéd..."Ezek a fényre gyünnek doki"
tulipan
Azért az érintettek, annyira ne reménykedjenek! Sok még a kérdőjel!!! Most fog kiderülni, hogy a jogszabályból, mi mindent felejtett ki ez az ostoba horda?
namihami
@Eladott Ország: Azon gondolkodni, hogy a banknak fizetendő összeg uzsora-e vagy sem, az nem a bank vagy az állam feladata. Egy hitel felvétele és az azzal kapcsolatos tervezés a hitelfelvevő feladata és kötelessége. A bank abból él, hogy pénzt közvetít, a Tiedet, az enyémet, a betétesekét. Ha bebukik vagy bebukna, akkor a mi pénzünk is elszáll. Mit szólnál, ha a bank, mikor kérnéd a pénzed, azzal utasítana el, hogya hitelesek nem fizetnek neki, ezért Te se kapod meg a tiedet.,Tudomásul kell venni, hogy a bank nem szociális intézmény. Aki hitelt vesz fel, az kockázatot vállal.
A hiteleseket nem feltétlenül kimenteni kell, mert az csak lovat ad a többi ész nélkül eladósodó alá.
Ha valakinek mondjuk 100.000-res kerete van, az ne 90.000-res hitelt vállaljon be, mert akkor úgy jár, mint azt most úton.útfélen láthatod. Vállaljon egy 50.000-res törlesztést és akkor egy emelkedés esetén se lökik utcára.
Komoly esélye van egy újabb adóshullám kialakulásának. És akkor megint jön a hiteleslázongásnak és követelőzésnek.
És ez a frankhitelesekre is igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.