Magyarország nagyhatalomnak számít a meggy termelésében, a rendkívül egészséges gyümölcs fogyasztása ugyanakkor alacsony, ennek megváltoztatását célozza az Agrárminisztérium (AM) és az Agrármarketing Centrum (AMC) "Ez most nagyon meggy! " szlogennel indított, meggyfogyasztást ösztönző kampánya.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez is egy unicum, pontosabban hungaricum! Hiába van rengeteg a piacon az áron ez nem látszik.
érdekes a cikk egy mondata: "a tapasztalatok szerint a felvásárlási ár ingadozása leginkább az ipari feldolgozásra szánt gyümölcsöt érinti"!!! =))
simmering73
Alaptörvénybe kell foglalni. Minden pógárnak havonta két kiló meggyet meg kell zabálni. Az egészségük függ tőle, ha már az egészségügy megszűnik.
vacsi
Hogy lehet ilyen baromsággal előjönni?! Gyerekoromban a gyümölcs (meggy, szilva, barack, dinnye) olcsó volt, a legszegényebbek is hozzájutottak, sokan meg megtermelték, és a piacokon eladták. Ma a termelésükkel is baj van, pl. a kertünkben messze nem terem annyi gyümölcs, mint 30 éve. Így eladni nem tudunk. Aki meg eladni is tud, mert pl. vegyszerrel kezeli, locsolja, nyilván nem adja olcsóbban, mint amennyiben neki van. Aki viszont minimálbérért, ne adj isten közmunkában dolgozik, természetesen még csak nem is álmodozhat arról, hogy gyümölcsöt vegyen a gyerekeinek - magának meg pláne nem! E mellett természetesen van egy olyan réteg is, akik még csak nem is dolgoznak, ők végképp nem tudják megvenni - ha enni akarnak, más módszert kell bevetniük.
Macskaszem
Üzengessen a jó édes anyjának. Már a tányérunkba is bele akarnak mászni a gusztustalan fideszférgek.
Aki szereti, az nélkülük is megeszi, aki meg nem, annak hiába tukmálják. Az étel már csak ilyen köcsögök, nem lehet alkotmányba foglalni, hogy utálni kell a rántotthúst.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.