Pusztay András korábban már hat évig vezette az Indexet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha történelemhamisító kancsal Mariska érdekkörébe került volna az Index az katasztrófális lett volna. Sajnos példátlan médiabirodalom állt össze már így, a fidesz bűnbandának. Elég csak a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványra (KESMA), a fideszes médiaszörnyetegre gondolni, melynek piaci értéke...a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fpenzmesek.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F10%2Flyukas-2-filler.jpg&key=OrwPsag8OFuqYqQWMEk7ug&w=600&h=453
Hogy a viharba lenne 14 mrd magyar forintocska az értéke, ha csak az állami megrendelések tartják életben?! Maximum az épületeknek és felszereléseknek van ott értéke. Egy valós piacon ezzel a mentalitással, ilyen anyagokkal egy nap alatt elvéreznének, hányadék, semmire kellő és semmihez nem értő csicska emberek működtetik, akik azt hiszik, hogy most valakik, közben majd a történelem úgy fog róluk megemlékezni, mint egy rakat szervilis, agymosott hülye, akik masszívan hozzájárultak az országunk kirablásához és a pillanatnyi hatalomért és apró pénzért még élvezték is, hogy hülyét csinálnak belőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.