A múlt héten kinevezett igazságügyminiszter személyi és szervezeti változásokat jelentett be az InfoRádió Aréna című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A hatalmas államférfiú, a sajnálatos módon elvetélt sztárfutballista és sufnijogászból lett maffiavezér beemelte őt a focicsapatába, és azt mondta neki, hogy csatár lehet. Nem azt emelte ki, hogy a fidesz sokévi műanyagjogász felhozatalához képest szakmailag kimagaslóan felkészült és rendelkezik azzal a tapasztalattal, amivel egy potenciális igazságügyi miniszternek és nem egy futballistának! rendelkeznie kell. Hanem. Varga Juditra a megyekettes színvonalú futballcsapatként működő kormány csatáraként tekint a gazdája, és ez neki öröm és boldogság. Aki a vak komondorok védőszentjeiből verbuvált kormányban nőként olyan meggyőződéssel állítja, hogy az Isztambuli Egyezmény politikai hiszti, ahogy ő, az bármilyen aljasságra képes. Azaz tökéletesen alkalmas a feladatra, ő a garancia egy rakás fontos dologra. Arra, hogy Magyarország a büdös életben ne ratifikálja azt az Isztambuli Egyezményt, hogy a büdös életben ne csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, és hogy abban a pillanatban, amikor a vezér kiadja az utasítást, a közigazgatási bíróságok taktikai és gyávasági okokból időlegesen jegelt felállítását szó nélkül tető alá hozza. Varga Judit csatár nem fog kérdezni, se visszakérdezni, egy darab önálló gondolata nem lesz, de amit a másik pezsgőspohár tulajdonosa elvár tőle, azt üzembiztosan fogja hozni. Ha már van űrkutatásért felelős miniszteri biztosunk, akkor miért ne legyen Brexit ügyi biztos is, pénz mint a pelyva, ha haverokról van szó. Sőt lesz űrhajósunk is, már csak egy magyar műhold hiányzik.
uploads.disquscdn.com/images/639a270c5410e5171e8ff1dc8bd1fccfc4f742c70fac40f523779830542e894e.jpg?w=600&h=403
papa.49
Úgy hiányzott mint ablakos tótnak a hanyatt esés !!!
Eladott Ország
Az új igazságügyi miniszternő zavarodott elméjű. Ahogyan az áldott emlékű Hofi Géza mondta, jelenleg az igazságból hiányzik az "i". Jól élvezd ki a széked redves Juci ! Mert ahogy bukik a tolvaj posztkomcsi besúgó KISZ titkár tolvaj vajdád onnantól kezdve te csak a csillagban leszel valaki , tudod valaki mossa ki a szaros küblit ! Azt elhiszem,hogy Juditkának nagy felelősséggel ÁLLÓ feladata van, járó helyett! Mindennap le kell térdelnie egy hatalmas, felálló,méltóságos "feladat" előtt!
olkt.hu/az-uj-igazsagugyminiszterno-zavarodott-elmeju/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.