A Kékgoly Hajnali 5-től várakoznak a rákos betegek sorszám nélkül órákon át, hogy sorra kerüljenek a kemoterápiára... „Daganatos betegek hajnali 5-től várják az intézet lépcsőházában, hogy sorra kerüljenek. A rendszer átláthatatlan, senki sem tudja, mi alapján dől el a sorrend, pedig még a sorszámhoz is sorszámot húznak azok, akik kemoterápiás kezelésre jönnek” - írja riportjában a 24.hu. ó utcában már a váróterem sem a várakozóké.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@csak úgy...: ezért van ember(telen) EMMI miniszterünk és EMMI államtitkár. Csak beteg, vagy kiszolgáltatott ne legyen senki a mai Mo-n, aki rendesen fizeti a nem kevés TB-t de nem telik magánellátásra. Az onkológia és a pszichiátria talán az orvostudomány olyan két ága amelyhez a lehető legnagyobb humánum kell. Itt az ellenkezője tapasztalható. Van bőven pénz és idő viszont magyarságkutató intézetre, meg vajákosságra. Ha nincs kemo, sugárterápia majd segít a 10 parancsolat ezeken a betegeken is, vallja az ember(telen) miniszter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.