Beatrix igazi közgyűlésmágus. 11:00 Andrássy út, 11:30 Újpest, 12:00 Herceghalom.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha róla van szó nem számít semmi az se hogy ez OKIRAT HAMISÍTÁS, miért mert olyan szerepel benne aki OTT SE VOLT !!!
Persze tudom a lölő meg családja nagy mágus e téren is !!!
Aki Én
Semmilyen Zsóti, a tömjénszagú háziállatgyilkos meg úgy írt alá anno, hogy az országban sem volt.
Eladott Ország
Beatrix már soha nem fogja megtanulni mi az igazi munka hiszen egy gigantikus lopott vagyonon ül. Ő mondja majd meg az államnak mit mennyiért szeretne adni és az állam pontosan annyiért és pont olyan feltételekkel szeretné majd azt a dolgot megvenni. Rá írnak ki majd minden pályázatot amit mindig ő fog megnyerni. Egy őrület. A bukás pedig borítékolt lesz piaci környezetben, hiszen életében nem látott/tapasztalt semmit. De a bukás is édes lesz mert mi van akkor ha 500 milliárdból, amit mi adtunk nekik lebukja a felét és utána duzzogva visszavonul? Semmi, marad 250 milliárdja. Földi paradicsom...
24.p3k.hu/app/uploads/2017/05/ml-gyermekei.gif
nezelodo
Megint a piszkálódás. Kormányunk úgy segített eddig megoldani ezt a közlekedési anomáliát a csutkai családnak, hogy körforgalmi lehajtót, és egyéb csak a cégüknek használható lehajtósávot építtetett a közút kezelővel, és amíg az autópálya lehajtók el nem készülnek nekik, lehet, hogy rendőri felvezetést kapnak, nehogy azt kelljen mondani egyszer, hogy "nem volt aznap közgyűlés" Szegény Mayer Aranka, aki ennek a mondatnak lett az áldozata, vajon mi lehet vele, remélem nem úgy járt, mint a másik országos cimbije a Viktornak, a Princz Gábor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.