Mert mi negyven évig hiányt szenvedtünk ebben, érvelt a volt miniszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A tanburmayor még mindig dörgölődzik!
.
----- A tékozló pásztor – Már csak tamburmajorminiszterként funkcionál Balog Zoltán
.
168ora.hu/itthon/a-tekozlo-pasztor-mar-csak-tamburmajorminiszterkent-funkcional-balog-zoltan-5466
.
Azért nem kell lesajnálni az elmúlt negyvenévet! Annak sötétségében, hogy élhetőbb volt, mint az a ki tudja MICSODA, amellyel lassan tűnik el a demokrácia, a szabadság halvány szikrája akkor, amikor a hajléktalanokat bűnözőknek kiálthatják ki:
.
----- Bírói figyelmeztetést kapott egy hajléktalan, mert hajléktalan
.
444.hu/2019/07/25/biroi-figyelmeztetest-kapott-egy-hajlektalan-mert-hajlektalan
.
Nincs ennél lejjebb, ha egyáltalán a divatból kiment tiszteletesben még a tisztesség halvány szikrája is megmaradt!
kereső
Nagyon pedáloznak a németeknél. És úgy tűnik nem hiába, mert az európai néppárt, azzal kampányol, hogy Trócsányi nem is fidess tag. Amúgy meg elfelejtik közölni, hogy a harmadik-és negyedik fidess/orbán kormány tagja volt igazságügyminiszterként- és olyan törvények fűződnek a nevéhez, mint a stop soros, és olyan törvénytervezet- mint a közigazgatási biróságokról szóló törvény. Gerinctelep egy banda az ott!
papa.49
Bolondbalog a németek megszenvedték az orosz uralmat, a keleti országrészben, nekik ez nem volt a ,,legvidámabb barakk,, !!!
Nem kéne neked az főnököd hagymázos álmait közvetíteni feléjük, egy biztos SE TE, SE A CSUTITETŰ SOHA NEM ÉRTEK A HORN GYULA POROS LÁBNYOMÁBA SE NÉMETORSZÁGBAN !!!
Egyébként nem csíptem a Horn Gyulát, de ez az igazság !!!
Clavigo
Balog páter " megasszongya"...mi ehhez is jobban értünk,,oszt jó napot.,,... Csak tóljátok a delát a csutkai Zsírcigánynak... Oszt boldog karácsonyt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.