A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országos Választmánya pénteken összegezte az önkormányzati választásra való felkészüléshez szükséges feladatokat és minden ezzel kapcsolatos döntést meghozott – közölte a párt pénteken az MTI-vel.

Mindenki megnyugodhat, a Fidesz felkészült az önkormányzati választásra
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Áder János köztársasági elnök pénteken október 13-ára kitűzte az önkormányzati választásokat.

A Fidesz azt írta:

felkészült az őszi önkormányzati választásra, alkalmas és a legtöbb településen már bizonyított, eredményes polgármesterjelöltekkel készül, akik a kormánnyal és a kormánypártokkal együttműködve képesek a magyar falvakat és városokat továbbfejleszteni.

A pártnak csaknem ezer településen van fideszes vagy Fidesz által támogatott polgármesterjelöltje. Ezeken a településeken mintegy 8 millió ember él – tudatták.

Budapesten Tarlós István főpolgármester a kormánypártok jelöltje, aki 2010 óta sikeresen vezeti a fővárost – írták, kiemelve:

"Budapest minden téren fejlődik, Európa egyik legbiztonságosabb, legszebb és legdinamikusabban fejlődő városává vált".

Közölték: a választmány megállapította, hogy a "magyar települések jövőjét is veszélyezteti az ellenzék alkalmatlansága". Úgy fogalmaztak: "a közösnek hazudott alkalmatlan ellenzéki jelöltek mögött színlelt, álságos, hazug politikai paktumok állnak, amelyeknek legnagyobb áldozatai a magyar falvak és városok lennének".

A Fidesz szerint az ellenzéki pártok csak hatalmi osztozkodásra használják fel az önkormányzati választást is: településeket, kerületeket, pozíciókat osztogatnak maguk között, nem a magyar falvak és városok sorsa érdekli őket valójában, csak a saját túlélésük – olvasható a közleményben.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Houdini tervei alapján készültek az urnák, az elvárt eredménynek megfelelő szavazólapokkal, már csak az eredményt kel bejelenteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Addig nem tudok megnyugodni, amíg ki nem derül, mi is lesz a sorsa a főpolgármesteri posztra legalkalmasabb jelölteknek a bukta után...el nem tudom képzelni, mihez kezd majd magával Schmuck Andor, Berki, Kerpel-Fronius?...
Puzsérnak rengeteg teendője lesz a bíróságon mindenféle sérelem miatt, Karácsony talán tovább játszadozik a zuglói homokozóban...

Szóval a színe-java ott áll majd tétlenül?
solidedge
Megbeszélték hogy délelőtt 11-kor fog eltűnni a választás menetét követő tájékoztató táblázat és este 23-kor jön vissza teljes Fidesz sikerrel.
kereső
Mindenki nyugodjon le, aki még eddig nem tette. A T-System mára a már a mienk, a választási szoftver is, és az eu-s pénzeket odaitélő is továbbra is a mi kezünkben van. És mindig, minden igéretünket beszeveszik a mai napig- mert pántlikánk van mindenrre,és mindenhez. Piros-fehér-zöld, és a haza, a nemzet- a nemzeti büszkeség, meg szabadságharcos, meg szabadság szerető, és egyébként is a haza nem lehet ellenzékben. Miben reménykedsz mond? Hogy Budapest lesz a 2. Isztambul? Nem, nem lesz- és egyébkémt meg átengedünk nektek egy-két várost, falut, hogy lássák , itt demokrácia van maradéktalanul.
tulipan
Jééé tényleg? Nahát, egy ilyen agyatlan narancsnyik, a görögdinnye bölcsek bölcse? Ki hihetné??? Na ilyet, a
vadbarom román durbincs, a neki juttatott milliárdokért, biztosan veszettül cáfolna!!! :D
www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_viktor_itt-ott_tevedhet.688699.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.