Orbán nem véletlenül hozta be a kereszténységet is az illiberális jelző mellé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Pedig egyszerű, állami szintre emelt maffiamódszerekkel vezérelt autókrácia (audi, merci) diktatórikus hűbéruralmi rendszer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Értem én, hogy a 9 évi kormányzás anomáliáit, tehetetlenségét, bűzlő mohóságát le kéne fedni valamiféle ideával – hiszen már ordító az az üresség, ami minden kormányintézkedés mögött tátong. De ezt egész Európára kiterjeszteni? Nem galádság – ostobaság. Hiszen pont emiatt oly ambivalens a kapcsolata a többi „nemzetieurópással”! Például a hasonszőrű olasz Salvinivel, aki nem átallotta a szemére vetni, hogy az EU-s tagállamok – köztük a nem kis pénzt bekaszáló Magyarország – magára hagyták a hazáját elárasztó menekültekkel. Ilyesmi persze az égszínkék mentékbe, meg más viseletekbe öltözött áhítatos hallgatósága fejében meg sem fordul. Az ilyen tusványosi szeánszok meg arra valók, hogy a jövőben se fordulhasson meg.
kanadaihirlap.com/2019/07/28/tusvanyos-remiszto-lehet-normalis-ember-szamara/
csak úgy....
@Nessy: "Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt! "
Valamit jobban tudhatott és értett Kölcsey, mint orbán és a nyegle (mocskosszájú) lovagja...
Peller Anikó
@Eladott Ország: Óóó, talán nem kellett volna értük menni Líbiába egy csapat embercsempész hadihajóval, esetleg nem kellett volna engedni kikötni őket Szicíliában. Ebben nem az óvang a hibás, ám..
Pálinkafőző Rézüst
@Peller Anikó: csini...Remélem nem ffi vagy... :O
Peller Anikó
@kereső: "Most az történt egészen pontosan, hogy ezek a gazemberek megfenyegettek mindenkit, aki nem áll be a rabszolgamenetbe. A szaros náci diktatúrájukat átkeresztelték keresztény szabadságra és most ezt fogják nyomni mindenhol. Az összes agy- és gerincnélküli bűnsegéd ezt fogja szajkózni. Dugjátok fel magatoknak a keresztény szabadságotokat, ezt csak a hozzátok hasonló hülyék veszik be."

Szinte látom magamelőtt a náci németország karlendítő idiótáit, azzal a különbséggel, hogy azok nem egy légypiszoknyi ország polgárai voltak akik felsőbbrendűnek gondolták magukat. De addig jár a korsó a dugványosba amíg el nem törik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.