A hazai ellenzék reakciói a miniszterelnök tusványosi beszédére.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egy retardált barom, ennyire fussa tőle! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Fontosabb megállapítások orbán "keresztény szabadság" ige hírdetésével szemben:
A “keresztény szabadság” Orbánnak a lopás szabadságát jelenti"
"szétverte a liberális demokrácia értékeit, úgy is mint jogállam, jog- és esélyegyenlőség, független igazságszolgáltatás, tisztességes választás, sorolhatnánk".
"A magyarokat az Unió egyik legszegényebb nemzetévé tette, béremelés helyett pedig most már százezres nagyságrendben telepít be gazdasági bevándorlókat az elüldözött magyarok helyére. Azok a honfitársaink pedig, akik itt maradnak, jó eséllyel a szétvert egészségügy áldozatai lesznek, ahol évente 24 ezer ember hal meg a nem megfelelő ellátás miatt. Orbán Viktor szó szerint a nemzet mészárosa lett. Strómanok ura, akit csak a saját hatalmi tébolya érdekel, és ennek oltárán kész feláldozni Magyarországot is"
zavaros ideológiai magyarázatot lehetett hallani Orbántól, de ezzel sem sikerült elfednie "családja és baráti köre elképesztő meggazdagodását, a hazai egészségügy életveszélyes állapotát, az oktatási rendszer tudatos leépítését, a nemzet érdekeinek piszkos pénzekért történő kiárusítását".
A politikus úgy látja, "vagy tébolyult ellenségkeresésés vagy magabiztos, szabad, nemzeti, európai öntudat, mely nem fér össze Orbán poltikájával".
Jozefina
@tulipan: valószínűleg oda fog kerülni!!!
tudode
Na most álljon meg az ellenzék menete!
.
Kinek kellett "volna" a tyukSZEMÉRE lépni akkor, amikor ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGOT littyentett az ország testére, netán a Marinéninek, vagy a Józsi bácsinak a kispadon, ha nem az ellenzéknek, akik még mindig ott kotlanak az Ország Házában biodíszletnek!
.
www.youtube.com/results?search_query=alkotm%C3%A1nyos+v%C3%A1ls%C3%A1g+magyarorsz%C3%A1gon
.
Ez már elsősorban az ELLENZÉK SARA, másodsorban azoké akik odaajándékozzák az IKSZET.
.
ŐFÉLESÉGE már "csak" visszaél a hatalmával, mindenféle SZEKTA PROGRAM NÉLKÜL!
Peller Anikó
@1magyar: ugye csak viccelsz? Nem azért tébolyodott mert teljesíti a határvédelmi kötelességét, nagyon helyesen, hanem mert a rábízott hatalommal visszaélve harácsol saját magának, miközben eltapossa a demokráciát.

Senkinek sincs már beleszólása a kleptós visszaéléseibe, ennek így kell lennie szerinted? Ennek tapsikolsz?
advocat
Miért? Másra számítottak? Még 15 év! J ez nekünk. Legalább is a 48 %-os kétharmadnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.