Egy évek óta otthoni ápolásra szoruló lány fotóját használta az Origo egy állítólagos franciaországi migránsos hírhez.

Jogerős: pert nyert az Origo ellen az édesanya, akinek beteg lányáról készült fotóját használta fel a portál egy migránsozós cikkhez

A lány édesanyja helyreigazítási pert indított a kormánylap cikke ellen, és végül másodfokig kellett vinnie, de megnyerte.

Az esetről először beszámoló 444.hu ellen az Origo szintén helyreigazítási pert indított, azt állították, hogy nem raktak ki ilyen fotót. A pert elvesztő kormánylap nem tudta bizonyítani, hogy az időközben módosított cikkről készült képernyőfotókat manipulálták volna.

a pert kezdeményező Origó egyetlen olyan tanút sem volt képes kiállítani, aki azt állította volna, hogy ő írta, szerkesztette az inkriminált cikket vagy akár csak látta volna azt annak élesítéskor vagy Facebookra való felrakásakor

- idézte az ítéletből a 444.hu.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Az a baj,,hogy az írott média,az az az Újságok már szinte mind a Fidesz tenyeréből esznek. Valamikor járattuk a Délvilágot. nagyon szerettem,mert Csongrád megye nagyobb városainak híreit írták meg.Érdekes,pártsemleges dolgokat írtak. Aztán 2013-4 körül megvette Mészaros az egész újságot és azóta hányinger még kézbe is fogni. Néha interneten rákattintok,de fizikai rosszullét kerülget attól,amit Hódmezővásárhelyről írnak. Akkorákat hazudnak benne,hogy csoda nem szakad rájuk a plafon.
Macskaszem
Remélem kártérítést is megítéltek nekik, bár tudom, hogy mi fizetjük azt is, de százszor jobb helyre kerül a pénz, mintha a rablóbandánál marad.
papa.49
Szabadjon megjegyezni, a héten olvastam volt olyan vidéki lap szerkesztősége ahol mindenki elment, és van köztük olyan aki most mint kamionsofőr keresi a kenyeret a családjának !!!
csak úgy....
@papa.49: akkor a szar helyesírásommal,még nekem is lehet sanszomom :) ...,kit köll szétnyalni a posztér,hüségesküvel meg trallala?
human
@papa.49: Nekik volt gerincük. Van aki csak azt nézi, hogy ott-e a lóvé hónap elején a számláján. Cserébe bárkiről azt ír amit megrendelnek tőle.
csak úgy....
@durbincs: éppen azt keresem,hogy hol lehet kérvényezni ...,állítólag a családbarát kormány lemaradt a pelusról ...,neked kik fizetik a gumibugyeszod? csak nem a soros gyuresz alapítvány ? - te beszarás vagy...,nem okos nem vidám csak 1 ügyü.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.