Nincs szakorvos, ezért készenlétet rendeltek el a Szent Margit Kórházban a gyomorvérzéses betegek miatt - tudta meg az Index. Miután nincs gasztroenterológus az óbudai Szent Margit Kórházban, a főigazgató augusztus 1-től készenléti ügyeletet rendelt el, hogy az akut gyomor- és bélvérzéses betegeket el tudják látni. Az Index birtokába jutott főigazgatói körlevél szerint miután a kórházban nincs gasztroenterológiai szakorvos, augusztus 1-től új eljárásrendet vezetnek be a gasztrointesztinális vérző betegek ellátására. A portál szerint ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kórház orvosai mellett külső, vállalkozó orvosokat is bevonnak

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Minden rendben van, imádkozzanak a betegek, tartsák be a tízparancsolatot és akkor nem lesz gyomor vagy bél vérzésük.
Commenter
Tragédia. Az ország, a betegek tragédiája, miközben ezerrel ömlik a "sikerpropaganda" meg az erős nemzet vagyunk közben azt kellene összeszámolni hogy most már nem kórházi fertőzések miatt, de általános és szakorvoshiány miatt is hányan vesztik életüket miközben az ország orbán magánvállalkozásává lett, ahol minden a klán és semmi a nép. Ez már szándékos népirtás. Remélem egyszer ezért is felelniük kell majd. Ha netán a rengeteg pálesztól és a Gundel menüktől gyomorvérzést vagy gyomorcsavart kap, rajta is csak a kásleri tízparancsolat segíthessen, mint gyakorló kereszténydemokratán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.