Úgy tűnik, a bankoknak nem esett le, hogy a babaváró hitel igénylésénél jellemzően kismamákkal lesz dolguk, akik a várandósság alatt táppénzen is lehetnek. A táppénzt ugyanis a pénzintézetek többsége nem számítja be jövedelemként a hitelkérelemnél, emiatt akár ugorhat a hiteligénylés, vagy kevesebb összeg járhat, mint amennyit szeretett volna a család. Más igénylőknek amiatt akad gondjuk, hogy hiába van meg az

Forrás: 24.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Magyarul, ez a "családtámogatás" nesze semmi, fogd meg jól!
vacsi
Magyarul, ez a "családtámogatás" nesze semmi, fogd meg jól!
nevemnick
@vacsi: nem hiszem, hogy nem gondolkodtak el a ,,hiteligénylők" azon, hogy ez csak ,,etetés" a kurmány részéről.

No, de hol van mostanában NOVÁK KATALIN???
vacsi
@nevemnick: Igen, én is őt hiányolom! Neki kellene kiállnia, és részletesen válaszolni - hitelesen! - az újonnan felmerült problémára!
görbetükör
Aki még ezeknek hisz, az meg is érdemli, hogy koppanjon.
nezelodo
Jólvan na, majd farigcsálják kicsit a jogszabályt, ha kell visszamenőlegesen dakota módra. Egyenlőre marad a színes lufi, aminek mindenki örül, még akkor is ha átadáskor kibökik egy gombostűvel, mert legalább nagyot durran.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.