Szarvasmarhákat már tilos lenne ekkora hőségben szállítani. Van, ahol 40 fokot mértek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Gyerekkorunkban nem is hallottunk klímáról, pedig akkoriban is voltak meleg nyarak - mint ahogy hideg telek is!
ila51
@vacsi: jól mondod , de akkor kint szaladgáltunk , pancsoltunk , szánkóztunk aktuálisan ...most betelepednek a plázákba , vagy otthon kuksolnak . A többség .
Nessy
@vacsi: Igazad van, de azért ma már a XXI.századot írjuk. Gyerekkoromban én is reggelente vártam a jegest, és mentem a fél tábla jégért. Azért ma már maradok a hűtőnél.
Málna
Amelyiken meg működik a klima, ott mindig akad egy idióta utas, aki kinyitja az ablakot...
vacsi
@Nessy: Ez igaz, én sem szívesen élnék olyan körülmények között, ahogy gyerekkoromban - pedig mennyire boldog voltam! Annak ellenére, hogy vízért a kútra jártunk - ahogy elbírtam egy kis kannát, már én is; budi az udvar végén - nyáron tele léggyel; az ételmaradékot nagymamám egy vödör hideg vízbe tette, a vizet gyakran cseréltük - ezt is a kútról hoztuk; a heti nagymosást már ne is emlegessem... És mégis, boldogok voltunk, hogy vége a háborús viszonyoknak, van tető a fejünk felett, van mit enni, vannak barátaink, szóval boldog fiatalok voltunk. Ma meg már fáradt, beteg öregekké lettünk...
Nessy
@vacsi: Úgy ahogy mondod! Régen nagymamámtól hallottam: Ha most fiatal lehetnék. Hát azt hiszem, ma kevesen vágyunk rá. Gyűlölködés nélkül éltük a fiatalságunkat. Fiatalok, szerelmesek voltunk. Kis lépésekkel, de azért mindig gyarapodtunk. A gyerekek nem állami hitelből születtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.