Csütörtöki hír, hogy Galbács Mihály volt helyi fideszes képviselő kitálalt a gyulai elitről. Mint kiderült, az egykori gazdasági alpolgármester egy üzleti kör és a városvezetés összefonódását akarta leleplezni egy Orbán Viktornak szánt, 20 oldalas dokumentumban, ami végül elterjedt, és az Index is megszerezte. Galbáccsal most a Partizán készített egy beszélgetést, és ő elég nyíltan beszélt arról, mikor és miért mentek félre a dolgok a békési városban: Galbács Mihály az alig 9 perces videóinterjút azzal kezdi, hogy 1998 óta dolgozott a városházán fideszes képviselőként, „második vonalas, szakmával foglalkozó” politikusként tekintett magára. 2010 után viszont, folytatja, tudatosan úgy épült a rendszer, hogy a város nem tud beleszólni, ki mit mennyiért csinál, a testület pedig csak arra hivatott, hogy ha a kivitelező kér valami plusz 100 milliót, egy dolga van, megnyomni a gombot, és kiutalni a 100 milliót. „Azt hívják meg a pályázatra, akit megmondanak, és annyiért csinálja meg,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Galbácsnak mért éppen most kezdte piszkálni a csőrét a sok visszaélés, évekig tétlenül nézte. Gondolom így akar pozíciót szerezni. Ezek már egymást is nyírják a hatalomért. Csak így tovább!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.