Áder János államfő arról beszélt, hogy olyan otthont kell berendeznünk, amelyből kitessékeljük az idegen, barbár eszméket.

(Forrás: Index)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Harminc esztendővel ezelőtt a szabadság magját vetettük el. 1989-ben visszatért a remény, hogy a haza végre újra a magyarok otthona lesz. Otthon, ahol a világot a szívünknek kedves módon rendezzük be, ahol magunk alkotjuk törvényeinket, és ahonnan kitessékeljük az idegen, barbár eszméket - mondta az államfő. "Olyan otthon, ahol félelem nélkül lehet élni, szabadon tanulni, becsülettel dolgozni, tisztességgel, hittel gyermeket nevelni" - mondta Áder János."

Igy igaz, ahogy mondtad bábjános. Csak Ti éppen most vettétek/veszitek el tőlünk. És hiába a keresztes zászló, meg a nagy-nagy szavakbani kereszténykedés. Kádár is meghaladott benneteket- az ateista Kádár,- akiben több humánum volt mint bennetek összesen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@verőce21: Szerintem azért nem teljesen mindegy hogy ez a rezsim mire használja fel az embereket és milyen szimbólumokat használ hozzá. A megvett, lebutított szavazók indulóját is lehetne szabadalmaztatni. Annak is lehetne jogdíja, valakiknek jól, jönne, kár is ilyesmiken gúnyolódni, mert attól sem lesz itt jobb semmi.
Víz és fény nélkül nincs élet. Ez a természet adta jóság. A kis herceg maga a naivitás és a jóság. Mindenhez és mindenkihez bizalommal közeledik, a kígyóhoz is, aminek a marása másodszorra ugyan már nem halálos de mégis a vesztét okozza.Nekünk viszont kereszttel vagy anélkül csak ez az egy bolygó jutott és itt nincs béke...
verőce21
@Commenter: "...ez az egy bolygó jutott és itt nincs béke..." - ezért is lenne kár másik bolygón is megvetni a lábunkat - az emberiségnek -, mert azt is csak összeszennyeznénk, és békétlenséget szítanánk.

A Jóság, viszont olyan valami, mint az ásványvíz, minden ellen jó.
Commenter
@verőce21: nem fogja megvetni a lábát másik bolygón. Az emberiségnek ez a bolygó jutott ezen él és (ki)hal majd. Kihuny a Nap, kiszáradnak a tengerek és sivatagként pusztul el. Kellene egy valódi zöld párt, de nekünk még az sincs. Greta Thurnbergünk sincs csak kamu zöld pártunk és egy kamu zöld (köztársasági) elnökünk.
verőce21
@Commenter: Akad itt nem kamu dolog is...A magyaroknak számára Tusványos a nemzeti érzület katalizátora!... "Magyarország Miniszterelnöke minden évben olyan istápot ad a lelkünknek, amely bőven szabályozza hazaszeretetünket..." :)
Csizmás Kond
@Commenter: "Kellene egy valódi zöld párt"
...szerintem nem kellene egyetlen párt se.
Commenter
@verőce21: az ispotályokban azonban nem jut istáp a betegeknek, mert a tusványosi istáppal ők biztos nem laknak jól, ahogy rendőrök sem a penészes szendviccsel. A déli kerítés mögötti sivatagi cigányoknak meg elég istápként a levegő is..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.