Valaki kihívta a rendőrséget, mert gyanús zajokat hallott a szomszédból, utána pedig egész nap nem látta az ott élő családot. Az ügyeletes az előzmények alapján úgy döntött, nincs szükség intézkedésre, ezért a rendőrfőkapitány vizsgálatot rendelt el, aminek fegyelmi lett a vége. Valószínűleg arról az ügyről van szó, amiben hangos veszekedés és rendőri intézkedés után holtan találtak egy családot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Egészen biztos, hogy a hableány gyilkosait nem éri el az igazságszolgáltatás. ott még a bennfentek leválasztása folyik, akik a helyzetért felelnek, de mélyen hallgatnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Eriksson: 20:27
Háááát én is üzleti megfontolásokra gondolok, de nem úgy mint te.
Sziszifusz
@Eriksson: 20:34
Ahogy, Hadházy Ákos több esetben, kiderítette.
Sziszifusz
@Eriksson: 20:48
Olvass utána. Sok olyan esetre találhatsz ahol a fennáll bűncselekmény elkövetésének az alapos gyanúja, több esetben még az unió hivatott szerve szerint is. Igaz, a Polt Péter által vezetett ügyészség, egy-két esetet kivéve, nem tartotta indokoltnak még a nyomozás megindítását sem.
Eriksson
@Sziszifusz: Jó messzire elmentünk most már. Ha Hadházy minden vádja beigazolódik, akkor több lesz a nyugdíj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.