Szlovákiával együtt rendezzük a 2022-es férfi kézilabda-Eb-t, ehhez felépítünk Budapesten egy akkora sportcsarnokot, amekkora még soha nem volt Magyarországon. A 20 ezer férőhelyes építményt a Népligethez tervezik felhúzni, és Kocsis Máté korábban azt mondta, 10-15 milliárdból meglesz majd a beruházás. Augusztus elején azonban bejárta az országos médiát, hogy a közbeszerzésre érkező ajánlatok ennél jóval drágábbak, a legalacsonyabb ár is megközelítette a 116 milliárd forintot, míg a legmagasabb kevés híján 160 milliárd volt. A legolcsóbb ajánlatot egyébként a Mészáros Lőrinc és gyerekei tulajdonában lévő Fejér B. Á. L. Zrt. adta. A kormány most elfogadott egy határozatot, amit pénteken közölt a Magyar Közlönyben, eszerint a beruházásra 101 544 852 000 forintot szán az állam, egy fillérrel sem többet.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ilyen és ekkora összegű túllépése egy beruházásnak már rendőrségi és bírósági ügy, mert a kitervelt lopás, túlárazás napnál is világosabb!
lusta
Közel a vég, ezért még a végén jól mki kell tömni a NER lovagokat.
advocat
Még van lehetőség az ázsiai/arab bankszámlákon! Miért is járnak arra?
silber13
Ilyen és ekkora összegű túllépése egy beruházásnak már rendőrségi és bírósági ügy, mert a kitervelt lopás, túlárazás napnál is világosabb!
Sámannus
Nó fostalicskák ez mindjárt a négyszerese a rezsiharcotoknak. Innen is látszik, ha nórmálisan gazdálkodnátok, a négyszeresének kellene lenni a növekedésnek. vagyis 15%-t elloptatok ganyéj hazaárulók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.