Szeptember 2-tól, hétfőtől visszaáll minden a megszokott rendbe a nagykörúti villamosoknál.

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint már csak egy hét van vissza a nagy nyári nagykörúti villamosfelújításból. 

Még egy hét a nagykörúti villamosfelújítás, hétvégén busz pótol majd a teljes vonalon

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Ennek kapcsán azonban az utolsó hét is tartogat meglepetéseket: a 4-6-os villamosok hétfő reggeltől péntek este üzemzárásig a Corvin-negyed és a Jászai Mari tér között közlekednek, a többi szakaszon pedig pótlóbuszok járnak (illetve éjszaka is pótlóbuszokkal lehet találkozni). 

Augusztus 31, szombat üzemkezdettől szeptember elseje, vasárnap éjfélig a teljes vonalon a 4-es és a 6-os jelzésű pótlóbuszokkal lehet utazni, melyek csak a közút mentén lévő megállókban állnak meg, kivéve a Király utca és a Harminckettesek tere között, ahol a villamosmegállókat érintik. A Margitszigetnél kizárólag Pest irányába állnak meg az autóbuszok.

Szeptember 2-án éjféltől a 4-es és a 6-os villamosok ismét a teljes vonalon járnak. Szintén szeptember 2-án áll helyre a budai oldalon a 17-es villamos menetrendje is (amely a felújítás miatt rövidített útvonalon járt a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között), amely így újra a teljes szakaszon (Bécsi út/Vörösvári úttól a Savoya Parkig) közlekedik majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.