Roma felzárkóztatási programot indít a kormány 31 településen, amit a későbbiekben összesen 300 hátrányos helyzetű településre szeretnének kiterjeszteni. A felzárkóztatási ügyeket nemrég elvették a Kásler Miklós által vezetett Emmitől, és azok átkerültek a Belügyminisztériumhoz, a program elindítását így már Pintér Sándor jelentette be. A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen közmunkát, munkahelyeket, jobb óvodákat és iskolákat, szociális tűzifát, internetet, köztéri kamerákat és szabadidős lehetőségeket akarnak adni a legelmaradottabb településeknek. 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A Flóórijaànt ki ne hagyjátok a buliból,,,vazzzzze.. Ez a more legalább már felzárkózott..meg talán már le is érecssségizett..:):)
colibri
Megáll a józan ész, hogy már a cigányok felzárkóztatását is csak a focival, meg a focipályákkal tudja egybekapcsolni! Hogyan lehetne az agyából kiverni ezt a beteges foci-lázat? Ez a me nem normális, az agyát csak a foci foglalja el és ha nem vigyázunk, minden talpalattnyi földön futballpályát fog építeni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.