Sötét jövőt vázol fel Budapest klímastratégiája, amelyet a főpolgármester egyfajta zöldprogramként hirdet az önkormányzati választás előtti kampányban. Villámárvizek, üzemzavarok, dráguló tömegközlekedés, trópusi betegségek elterjedése – ezeket mind elhozhatja az éghajlatváltozás. De a fővárosnak van egy majdnem ötven pontból álló – bár néhol elég homályos – programja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ugyan már, most csak a választás miatt mutat némi megértést a klímaváltozás veszélyeire figyelmeztetőkkel. Aztán a választás után követi a főnökét, hogy nincs is klímakatasztrófa. Nem is érdemes firtatni hogyan jeleskedünk a széndioxid kibocsátásban. A Visontai erőmű (Lölö tulajdon) adja az ország CO kibocsátásának 14 %-át. Nem is szabad leállítani, mert még a végén szegényházban köt ki a kedves vezető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.