Beismerő vallomást tett a brutális összeget kicsaló férfi.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Gondolom 3 milliárdot.

És kötelezte, hogy a vádiratban indítványozott kártérítést a pénzintézetek, két gazdasági társaság és két magánfél részére fizesse meg. Haha, merha nem? Akkor nem lesz megfizetve.
Dr plágium
Részlet fizetés engedélyezve! Max a havi jövedelme 50 %-a.
Ennyiért már érdemes leülni azt az 5 évet!
ila51
ugye ugye , a nyerészkedni vágyás , bezzeg a kémia órákon legalább a szakértők figyelhettek volna
Sámannus
Aki bankárként üzletelt vele pontosan olyan csaló mint ő. Itt ő is csalt, mert a csalás ellenőrzése még csak nem is kémiai, hanem fizikai vizsgálattal ellenőrizhető. Ugyanúgy csalt amikor elfogadta a fedezetet, és mindenki ugyanúgy csalt akinek ezt vizsgálni kellett volna. Így a bankrendszer is csalónak állt, amely ilyen "fedezetet" elismert. ő is csalt. Itt a bűnsegédlet is Olyan, mint a csalás. A szemérmetlen bíráskodás is bűnsegédlet lehet, amennyiben eltekint a társadalomra veszélyes hatásoktól. Itt alapvető elvek sérülnek, amit következetesen védeni kell. Mondhatnám, ha a kormány a devizaadósokat kinyírja nyírja ki a fémkereskedőt is.
Nálunk a fogalmak is ilyen csalásra épülnek. Tekintsük a MÁV szóhasználatában a gyorsvonatot. Ez csak annyiban különbözik a személyvonattól, hogy kevesebb helyen áll meg, de a sebessége ugyanannyi. No itt kezd izgalmassá válni az értékrendünk, ami a trombita rezet aranynak veszi, ha aranynak írják.
Gyors vonat sebes vonat valahol megáll mondja a nóta is a szaftos különbséget a felárban is kifejezhetik A tartalom, valahogy független az értéktől, ha ledugják az emberek torkán mi látjuk majd a kárát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.