Hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Horrorbaleset éjjel az M5-ösön: hárman meghaltak, miután a forgalommal szemben haladó autó ütközött

A közlemény szerint a helyszínen hárman életüket vesztették, további három ember pedig megsérült.

A baleset Felsőpakony térségében történt. Egy személyautó a forgalommal szemben – Szeged irányába – közlekedett az autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor összeütközött egy másik autóval.

A Katasztrófavédelem honlapján olvasható, hogy a baleset következtében mindkét autó az árokba került, és mindkettő kigyulladt.

A baleset helyszínelése idejére a rendőrök lezárták az autópálya érintett szakaszát, a forgalmat az ócsai kihajtónál terelik le a sztrádáról.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Komolyan érthetlen ! Még akor is ha sötét volt ! Úgy látszik , hogy vannak emberek akiknek csak világosban szabadna vezetni !
papa.49
Ott ahol felhajtott a pályára a menetiránnyal szemben 1 méter átmérőjű BEHAJTANI TILOS TÁBLA VAN KIRAKVA, KÖZVETLEN A BESOROLÓ ÚT KEZDETÉNÉL, LEHETETLEN NEM ÉSZREVENNI !!!
Ludas Matyi
es nap mint nap a frontalis ütközesek! Jo lenne mar tudni, hogy hanyan vizsgaztak le valojaban es hanyan vasaroltak a jogsit! Ennyi hülyet egy rakasra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.