Már jövő májusban újra megszólalhat a magyar nyelvű adás, közel három évtized után.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Peller Anikó: + a hazugságok áradata zúdul az emberre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Lassan időszerű már szinte semely csatorna nem sugároz valódi híreket csak súlytalan semmitmondó agyalágyultságokat, pofoncsaptak egy kutyát, egy sündisznó átment az úton, egy indiainak kinőtt a feje ije nek. Meg reklámok 5 percenként.
F_Viktor
@Peller Anikó: + a hazugságok áradata zúdul az emberre.
Jozefina
Végre!!! Már jó régen írtam, hogy miért nem indítják el!!!
verőce21
Márai S. 18 évig volt a SZER munkatársa. Egy sokkal gonoszabb, demagógabb, idegen uralom ellen sugároztak ”felvilágosító, értelmező szerepű” tudósításokat. Márai, tollal és nem fegyverrel szeretett volna hozzájárulni hazája (legalább szellemi) felszabadulásához.
Semmit nem értek el vele.
Pontosabban, amikor tényleg tennie kellett volna a Nyugatnak Magyarországért, meghátráltak, és egy engedélyező táviratot küldött a politika Washingtonból Moszkvának, az ’56-os magyar forradalom orosz eltiprására. Ki hiszi azt, hogy az egész próbálkozás, most sem fulladna kudarcba?
Hol vannak ma a Máraik?

Ma, amikor sokkal enyhébb politikai légkör van, és tagjai is vagyunk annak a politikai-katonai közösségnek, amelyre annyira áhítoztunk, ki az az ostoba, aki azt hiszi, hogy bármilyen eredménye is lenne egy ilyen külföldről sugározott felforgató, ”felvilágosító” rádióadásnak?
Peller Anikó
@verőce21: eléggé félreérted a világot, ma a saját zígó vezetőségünk mossa át a legprimitívebb viszont legszaporább akarommondani legnagyobb népességszeletű réteg agyát. A ször nem fegyveres testület, nem felszabadítást várunk tőle hanem tényszerű híreket. Ami nem vagy kevésbé szaros mint a mé.

Ha a nyugat esetleg próbálkozni akarna kő kövön nem maradna a cinkékból vagy a kukoricacsutkából, de nem ez acél.

Tájékoztatás. A ször nem szar remélhetőleg. Az agyatlan (nem szándékosan, megvásároltan gazember) réteg kaphasson (a fidesztől független) híreket. Ez a cél. Akit a rendszer pénzzel töm azzal nincs mit tenni, azok majd elnézést kérnek ha szorul a hurka.
Eriksson
Egyel több vagy kevesebb adó, teljesen mindegy. Úgyis mindenki annak hisz, amelyiknek akar.
Azért ne higgye senki, hogyha egy fáradt sofőr a SZER-t hallgatja útközben, ettől fog a fának menni.
simmering73
@durbincs: Mi van retek. Kihalásztak az árnyékszékből, hogy már megint itt esz a fene?
verőce21
@Peller Anikó: Van annak egy bája, ahogyan a cigány lakosságot jellemzed. És még a lipsi mélydéká sokk vádolják a ner- faszi stákat, rasszizmussal.

Mellesleg a ször valóban nem fegyveres testület, de egy szartól várni "tényszerű híreket", nem kevésbé szaros, mert az tényleg nem lehetne más, mint kutyasz@r.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.