Beismerő vallomást kér az ügyészség a Fenyő-gyilkosság ügyében.

Az ügyészség 12 évi fegyházba küldené Gyárfás Tamást, ha beismerő vallomást tesz

A Magyar Nemzet úgy értesült, a Fővárosi Főügyészség tizenkét év fegyházbüntetést ajánl Gyárfás Tamásnak, ha beismeri, hogy ő adta ki a megbízást Fenyő János meggyilkolására. A lap úgy tudja, hogy a nyomozás tovább folytatódik, ugyanis legalább tucatnyian vehettek részt a gyilkosságban a már elítélt Josef Rohácon kívül.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@maci0427: Ez a faszi egy igazi NAPRAFORGÓ mindig, minden hatalom hoz dörgölődzött, a baloldalhoz pont úgy mint a maiakhoz !!!
De ha belegondolsz mennyi ilyen szemétség maradt még mindig rejtve ???
Én ezért írtam keveslem a beismerő vallomásért a 12 évet, egy rendes életfogyt járna neki
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@maci0427: Ez a faszi egy igazi NAPRAFORGÓ mindig, minden hatalom hoz dörgölődzött, a baloldalhoz pont úgy mint a maiakhoz !!!
De ha belegondolsz mennyi ilyen szemétség maradt még mindig rejtve ???
Én ezért írtam keveslem a beismerő vallomásért a 12 évet, egy rendes életfogyt járna neki
maci0427
@papa.49: 1- 1990. -ben csak személy és vagyonváltás volt ! 2- Mindenki dörgölődzik, most nemrégen olvastam, hogy egy baloldali politikus ül át a fideszhez és van egymásik is aki kilép a "mihazánkból" , na vajon hová ül át ? Gondolom , hogy nem a helyi járatra vagy a metróra ! Baloldalró és mindenhonnan menekülnek és majd ha egyszer megint baloldali kormány lesz akkor meg jobbról fognak oda menekülni ! Undorító gusztustalan !
papa.49
@maci0427: Ezért szoktam én írni, hogy '90. ben csak GENGSZTER VÁLTÁS volt !!!
jesz
egy másik portálon olvastam, hogy az ügyészség hiába kér annyit, amennyit, a vádat nem tudja bizonyítani. Kivéve, ha Gyárfás beismeri a felbújtást. No arra várhatnak. Húsz év elteltével már nem is emlékszik, miről is hablatyolnak...talán ha előzetesben lenne az ómigránsok közt egy húsz fős cellában, az javítana az emlékezőtehetségén.

Luxus élete volt államköltségen, most hülye lenne ezen változtatni. Az ügyészség úgy sem tud vele mit kezdeni...

Szerintem
Szeparepa2
Akkor ez nem tömeggyilkosság volt, hanem tömeges gyilkosság, munkamegosztással... értem
Amúgy felbujtásért már rég ülnie kéne, hiszen tény, Tasnádit felbérelte, és több milliót adott neki előlegbe ezért a gyilkosságért. Csak a huncut Petya lehúzta, nem csinálta meg balhét, nem adta vissza a lét... Ez már így önmagában felbujtás, hiszen ő abban a tudatban lépet ki Tasnáditól, hogy el van intézve, ki van iktatva a "barátja"... ezt nem enyhíti hogy a felbérelt ember nem tette meg. A szándék változatlan, a felbujtást megkisérlő is felbujtó, hiszen NEM RAJTA MÚLIK, a dolog onnan kezdve. Az agya tartalma, a személyisége, a társadalomra veszélyessége ugyanaz, akkor is ha a bérgyilkos elvégzi a megbízást, és akkor is ha nem... de hát ebben a klassz országban sajnos az értelmi és morális nívó kevés ahhoz hogy ezt felfogják, még un szakemberek sem...
maci0427
@papa.49: És ennek hatása talán évtizedek múlva fog elmúlni vagy soha !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.