Az ellenzék jelöltje jelent meg ekkor a kivetítőn.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akik pár évtizede még a kommunizmusban hittetek, hol találtátok meg istent? A kormány és a közpénz körül nyüzsgő egykori – zömmel – volt MSZMP tagok képtelenek megszólalni úgy, hogy bele ne szőjék a mondandóba a kereszténységet. Hoffmann Rózsától Matolcsy Györgyön keresztül Hende Csabáig mindenkit megszállt a vallási fanatizmus. A főnök látja a jövőt, a többiek meg vakon követik. 444.hu/assets/hende-csaba-orb%C3%A1n-viktor-hadgyakorlat.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@reagens: Úgy legyen, vesszenek a hazaáruló gecik.
reagens
@Macskaszem: Bizony rossz világ lesz rátok. Ízlelgesd! :-)))))))))) Tudod!!!
Macskaszem
@reagens: Ahol már a vélemény nyilvánítást is büntetik, az egy nagyon sz@r hely, nem gondolod?
reagens
@Macskaszem: Ezt meséld el azoknak, akiket e miatt ítéltek el liberális vezetésű országokban! Meséljenek róla, mennyire szabad a vélemény! :-)))))))))))))
Macskaszem
@reagens: Te mondtad, hogy rossz világ lesz ránk. Te fenyegetőzöl csezdmeg, pedig én csak a véleményemet közlöm időnként. Ezen kívül semmit nem követtem el.
reagens
@Macskaszem: Aki hazaárulókat támogat, véd, az maga sem különb! Erre céloztam csak! Ezt a törvény sem tolerálja! Hát ezzel számolj, ha már matekozni akarsz!
A többség szavazatával a fenébe küldte el az ellenzéket. Ők erre már akasztásokat vizionálnak! Na ezt sem szabad büntetlenül és egyenként kell minden akasztgatást hörgőt szembesíteni a kijelentésével!
Szóval csak törvényesen, szigorúan és következetesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok