A hírt maga a kisfiú édesanyja osztotta meg Facebook-oldalán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Reklámnak sem lenne rossz,

de ezerrel kizárható, mert nagyion nem olyan ember(ek)

Mottó:
Robin Hood, bár ő is másoktól lopott pénz osztogatott,
de nem a szegényeket sarcolta meg

Egy igencsak elterjedt (ál)hír, hogy bizonyos megfogalmazásokból arra következtetnek, hogy a Lolo, más hírek szerint a családja 100 milliót adományozott egy kisfiú gyógykezelésére.
Elsőre azt kell mondjam, hogy szinte kizárt, hisz annyira nem jellemző mindarra, amit nap mint nap tapasztalhatunk. Kezdve onnan, hogy a legjobb esetben is csak egy jószágigazgató, s a gazda elme-állapota valamint eredendő mentalitása teljes mértékben kizárja, hogy ehhez ő hozzájárulhatna. Még akkor sem, ha egy ilyen durva kampányban akár jól is jöhetne.
Talán sohasem derül mi az igaság, de ha mégis igaz lenne; mármint, hogy Lolo-ék ajánlották fel két dolgot megjegyeznék:
Egyfelől; ez felajánlás és ahogy a latin mondja: post factum lauda!! Meg kell jegyezzem, hogy a magyar változat „nyugtával dicsérd a napot” szó szerint is stimmel!
Másfelől; mondom, ha és amennyiben igaz, nyugodtak lehetünk benne, hogy az utolsó fillérig tőlünk tisztességesen adózóktól lopta! =))
reagens
Ez az ellenzéki idiotizmus csúcsa. Már azt se tudják kit miért szidjanak.
görbetükör
Akkor csak visszaadott belőle.
Én inkább megköszönném mindannak, aki a nincsből adott, mert mindazok többet adtak, a sokszorosát vagyonuknak, mint Mészáros.
A kisfiúnak meg gyógyulást kívánok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.