A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje mellett kampányolt csütörtökön Miskolcon Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egy lakossági fórumon.

Gulyás vicces kedvében van: szerinte a kormány kész lenne együttműködni az ellenzékkel

A miniszter a rendezvény előtt újságíróknak azt mondta: a kormánypártok Alakszai Zoltán személyében a legalkalmasabb jelöltet állították Miskolcon. Úgy fogalmazott: a polgármesterjelöltnek világos tervei vannak a város jövőjéről, "bízom benne, hogy ő érdemli ki a város bizalmát".

Azt látják mindenhol, hogy az ellenzék a polgármesteri, a képviselőjelölti tisztségekre "háborús hídfőállásként" tekint, ennek pedig a helyi közösségek lesznek a vesztesei – mondta. A kormárnypártok részéről az együttműködési készség megvan, a másik oldalról ez hiányzik – tette hozzá.

Még tizenhét nap van hátra a választásig, a Fidesz-KDNP időarányosan jól áll, a cél az, hogy a korábbi választásokhoz hasonlóan most is nagy fölénnyel nyerjenek a kormánypártok jelöltjei – tette hozzá.

Alakszai Zoltán azt mondta: nem az ellenfeleivel foglalkozik, hanem azzal, ami a miskolciakat leginkább érdekli, ennek érdekében indította el a miskolci konzultációt, amelynek a folyamatos párbeszéd a célja; a miskolciak és a kormánypártok szövetségesek ebben.

Hangsúlyozta: az elmúlt kilenc évben rendkívüli kormányzati támogatás érkezett Miskolcra, ez pedig bizonyosság arra, hogy a város nem lehet ellenzékben. Az október 13-ai választásnak az a tétje, hogy Miskolc a "nyerő oldalon marad-e" – jelentette ki.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fantomasz
Tehát lehet választani ,lefordítom mit mondott
Elnyomva éltek és xarul ,de térköves szobrokkal ( Fidesz )
vagy szabadon éltek és xarul még 2 évig .
kereső
zt látják mindenhol, hogy az ellenzék a polgármesteri, a képviselőjelölti tisztségekre "háborús hídfőállásként" tekint, ennek pedig a helyi közösségek lesznek a vesztesei – mondta. A kormárnypártok részéről az együttműködési készség megvan, a másik oldalról ez hiányzik – tette hozzá.

Igen GG! Látjuk a parlament működésében az együttműködési készségeteket. Egyébként már szeptember vége van. Április 1 rég elmúlt..Hazudsz, hazudtok mindig minden szinten-és megállás nélkül- ez meg választási csalás.
reagens
Lehetne konstruktív az ellenzék de annyira gyűlölködőek hogy destruktívak. Azt kapják amit kiérdemeltek. Hangos, hazug, országrontó libsi csürhe.
namihami
Azt hittem, hogy a Rezsib.zi überelhetetlen.
Hát, komoly vetélytárs jelentkezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.