Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője és társelnöke délben a Képviselői Irodaház bejárata előtt rendkívüli sajtótájékoztatót tartott arról a kiszivárgott hangfelvételről, amin az összellenzéki főpolgármester-jelölt többek között arról beszélt, hogy az MSZP-s Tóth Csaba fenyegeti a családját, szétlophatják Zuglót, és elássák, ha oda visszatér.

Lehallgatták az ellenzéki politikus kisgyermekét is?

Szabó szerint a Fidesz napról napra mélyebbre süllyed,

Karácsony Gergelyt paparazzók követik, csuklyások próbálják megzavarni a fellépéseit

szombaton is egész nap követte egy fotós, és „összevágott, manipulált hangfelvételekkel igyekeznek lejáratni az ellenzéket”.

A Párbeszéd politikusa azt mondta, felismerték, hol és mikor készültek a felvételek: a felvételek a Párbeszéd elnökségi ülésein készültek, szerintük több ülésből vágták össze. Szabó Tímea felismerte a saját kisgyereke hangját is a felvétel végén.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Még az is megeshet, amivel a fidesz nem számol, h ez a rettenetes aljas lejáratás az ellenzékkel szemben, vissza hull a fejükre választás napján. Az emberek egyre inkább undorodnak már az ilyenfajta kampányoktól. A fideszes polgármester jelöltek nem önallóan kampányolnak, hanem mind mellett ott van egy miniszter vagy helyettes, államtitkár vagy helyettes akik elmondják helyettük a választóknak a miheztartást, ami nem programokról szól, hanem zsarolásról. Nekik a hatalom megtartása a tét, a többi le van szarva. Nekünk kell dönteni, h olyan legyen aki a helyiekért dolgozik, vagy olyan legyen aki orbán hatalmát szolgálja. Ha az előzőből sok lesz akkor orbán rendszere beszakad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@kereső: Szerinted személyiségi jogokat sértek meg a kisbabáknál, ha nyervogásnak tartom az ők kommunikációs készségét?
Dr plágium
@lusta: Lehet hogy erre a célra is százmilliókat költenek?
kereső
@Eriksson: nem sértesz személyiségi jogokat. A Te unokád nyervog, az enyém meg gagyog, meg gügyög, meg cukiskodik-és néha keservesen sir.
Eriksson
@kereső: Képzeld el, hogy mindegyik unokám már kinőtt a nyervogós korból, és kinőtt már a "gagyog, meg gügyög, meg cukiskodik-és néha keservesen sir." korszakból is
Szerinted érdemes egy szón, kifejezésen lovagolni?
kereső
@Eriksson: nem. De Te vagy az aki gereblyézi a vizet. Holott az egész cikknek nem ez a lényege- hanem, hogy a magyar parlamenti képviselőket törvénytelen módon lehallgatják. Ehhez képest Nixon watergate botránya kismiska.Erről, ha lehetne véleményed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok