Kijelölt gyalogosátkelőn ütöttek el egy kislányt Miskol belvárosában.

A balesetet az autó fedélzeti kamerája rögzítette, a rendőrség pedig közzétette a felvételt, hátha okulnak belőle a sofőrök.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a fejleményekkel kapcsolatban a 24.hu-nak azt mondta,

a gyerek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mit kell itt vizsgálni? A másik sávban haladó autó megállt a gyalogátkelőhely előtt, ez a barom pedig el akart menni az álló (ÁLLÓ) jármű mellett.
És akkor még arról nem is szólva, hogy nem a látási viszonyoknak (vakító napsütés) megfelelő sebességet választott. Már az előző gyalogátkelőnél eljátszotta ugyanezt és ott is lesz@rta a karjában kisgyereket tartó anyát. Már ott agyon kellett volna ütni.
Mi kell/kellhet még egy ilyen "" autóvezető"" ellen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Kurva anyját, két zebrán keresztűl megy úgy, hogy megáll az autó mellette a zebra előtt
advocat
És ez gyakori eset. Még elférek! Hát nem mindig. És néha csak néznek ki az autóból a belső sávban haladók, ha az ember beint nekik? És még engem néznek hülyének, bár még volt időm "integetni".
kissé felnőttem
Gyalogátkelő : gyalogos vagy forgalmi okból!! megállás nélkül áthaladni??? !!!Kerülni előzni ? cifrábban, Viszont a KERÉPPÁROS nem gyalogosként haladt hanem kerékpáron ha jól itélem meg! ?? igy mindkettő súlyosan mulasztott .Az viszont hogy meguszta most és Ő de tucatnyi kerékpáros rohan mindenféle szabályismeret nélkül ugye Pintér elvtár meg Rátkai elvtársak. Az autós bezzeg büntethető de aki kiszáll és egy hölgyet fejberug. ? egy életre eltiltanám a vezetéstől mert a közlekedés egy játékszabályokra épülő valami Hagyd segitsd azt aki hátrányos pozicióba van, engedd akár az elsőbbséged rovására max fél percet veszitesz. mákor 100 x visszakaphatod Igy nevelődne egy közlekedési kultura Nagyon ránkférne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.