Szerinte nincs olyan, hogy világnézeti semlegesség.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A tanároknak az a feladata, hogy gyurmakatonákat gyártson a diákokból. Egyformákat, gondolatok, érzelmek nélkül, akiket ez az ocsmány rendszer kedvére gyúr át. Ha láttak már képet Észak-Koreából gyerekekről, nyugodtan várhatjuk az újabb Orbán-Kásler reformot: a szép szürke egyenruhákat. Basszus, az iskola nem Orbán-láger, ahol kiölik a gerincességet, az önálló gondolkodást a fiatalokból. Sőt, azt is gondolom, hogy előbb-utóbb nem kell diploma, csak egy papír a hatalomtól: pedagógusnak nekünk kiválóan megfelel. Hova a fészkes jó fenébe tartunk már! Nem vitatkozom a Rétvári Bence úrral. Igaza van. Nagyon jól megy évek óta a fuvarosoknak, költöztetnek tanárokat, orvosokat, informatikusokat, közszolgákat, henteseket, diákokat – országon belül, de főleg országon kívülre. Azért, mert az Orbán-kormány szívén és pénzén viseli minden magyar sorsát, különös tekintettel azokra, akik megunták a mocskot, és mennek friss levegőt szívni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Csizmás Kond: Ez a TI szokásosan, otromba, buta, erőszakos, orbáni pofahuzatolást célzó hablatyotok, még kevésbé érdekel itt bárkit is!!
azösszeskibanévfoglalt
@Horizont: szívesen
én azt nem értem, a propi miért nem engedte betenni
kissé felnőttem
@Csizmás Kond: pártok = megélhetési politikusok akinek a másik nem ember csak ellenség, ennyit erről. A hittel meg gyógyuljon majd kásler ha tud. A z elődök kizárták soraikból aki templomba esküdőtt vagy járt. főleg ha párttag meg munkásőr volt.Fiamat 2 -es magatartással fenyegették ennyi.Más hány ávós besugó volt egyházi személy? sorolhatnák sokat. És a támogatójuk vajon miért is költ milliókat ma is oda kevés a perselypénz. Dehogy két hatalom van állam és egyház Ezt pedig évezredes. ezzel lehet emberek felettt uralkodni meg is teszik
kokopelli
Az a szomorú,hogy a "Rétvári"-k nem is tudják elképzelni!Ők az etalonok? Nem,mert vagy nyaloncok,vagy
pártkatonák!Az is lehet,hogy a "falsch" országban jött a világra,vagy van az pénz nála is...!?
Csizmás Kond
@kissé felnőttem: ..van amit még finomítani...a hit a párt a vallás meg egyebek terén
amúgy párt...mivel különb a vallásnál ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.