Optimistábbak a tanács elemzői, mint maga a kormány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A hülye is tudja, hogy a kapitalizmus fellendülések, stagnálások, válságok sorából áll. Ezzel szemben a létező szocializmusnak nevezett valami, csak válságból válságba bukdácsolt. A fellendülés utáni stagnálás, válság, teljesen természetes. A kérdés az, hogy Orbán Magyarországa, az állami pénzeken hizlalt, teljesen versenyképtelen szarkupac, hogyan éli túl azt, ami következik. Egy kis adalék, hogy a magyar gazdaság éves szinten saját és uniós forrásból azaz uniós támogatásból (ami a magyar GDP kb. 9%-a) vért izzadva csinál 4-4,5%-os éves GDP növekedést. Namost, ebből az évi 4-4,5%-ból sportra elkölti kb. az egyharmadát.Ha egy országnak fontosabbak az állami csecsen tartott stadionok és a focisták, a sport, mint az oktatás és a diplomás emberképzés, akkor annak az országnak nincs jövője. Csak a remény, hogy a felszínen tud maradni, és nem süllyed el. Nem véletlen, hogy az egykori KGST-tagállamok mára sorra hagynak le bennünket.
Eladott Ország
És még mindig a rohadt Brüsszel 1496 milliárd forintja tart életben minket, hogy dögölnének meg. Annyira sem tisztelik a magyarokat, hogy ne a dupláját adnák, amit Orbán mester el tudna gyorsan és könnyen lopni. Az országot csak az EU-pénzek tartják életben, meg a rengeteg hitelt amit felvettek a piacról. A válság szele már itt van Magyarországon. Aki az iparban dolgozik, már látja, érzékeli, hogy külföldi tulajdonban lévő cégeknél már megy a nadrágszíj összehúzás, kevesebb rendelésállomány, és elindult egy leépítési hullám is.A magyar gazdaság egy felfújt lufi, amit uniós pénzek, külföldön dolgozók hazautalásai és a német autógyárak befizetései tartanak felfújt állapotban. Ha a három láb közül akármelyik jelentősen csökken: az egész patyomkin díszlet úgy omlik össze, mint a kártyavár! A tartalékok (manyup, újabb adók stb.) már elfogytak. Próbálkoznak "szuperkötvénnyel", amit lehet, megvonnak a nyugdíjasoktól, fogyatékosoktól, nyugdíjakat cca. a (valóságos) infláció harmadával emelik, ám mindez csak csepp a tengerben! Az ország évek óta többet fogyaszt, mint amennyit előállít! A pénzügyi egyensúly, csak a forint folyamatos leértékelésével tartható fenn!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.