Glázer Tímea szerint a győri polgármesterről eddig megjelent videók annak magánéletéhez tartoznak, és amíg a korrupciós dolgok ki nem derülnek, a politikának nincs dolga az üggyel.

Azután, hogy Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere elismerte, ő látható a névtelen szivárogtató által közzétett felvételeken, az Azonnali.hu megkérdezte Glázer Tímeát, Borkai Zsolt kihívóját, hogyan látja a friss fejleményeket.

Az első napok megleptek bennünket. Nőként és anyaként nekem ebben nehéz megszólalnom, hiába vagyok polgármesterjelölt. Győrnek tisztességes városvezetésre van szüksége, a hűségre és a családi szeretetre. Az eddig megjelent videók, úgy gondolom, a polgármester magánéletéhez tartoznak. Addig, amíg a korrupciós dolgok ki nem derülnek, a politikának nincs dolga vele. A többit eldönti a családja és a választópolgárok.

– mondta Borkai Zsolt kiszivárogtatott szexvideóival kapcsolatban Glázer Tímea, Győr ellenzéki polgármesterjelöltje az Azonnali.hu megkeresésére.

Fodor Rolandnak arra a felvetésére, hogy a Borkai-ügy kirobbantása mögött a Demokratikus Koalíció áll, Glázer Tímea úgy reagált:

A DK-nak sem az országos vezetői, sem a tagjai nem voltak jelen azon a hajón, tehát belső körökből felvételről van szó. Ez is bizonyítja, hogy nem mi szervezzük ezt.

Hozzátette,

nekem a polgármester nem az ellenségem, hanem az ellenfelem. Akárhány alkalommal kerestem őt a választókörzetekkel kapcsolatos választói panaszokkal vagy kérdésekkel, mindig tisztességesen és korrektül segítette a munkámat.

Arra a kérdésre, hogy a szivárogtató által belengetett korrupciós történetekről van-e esetleg valami információjuk, Glázer Tímea úgy felelt,

a földmutyiról mi is tájékoztattuk a sajtót évekkel ezelőtt. Hogy még mi derül ki, nem tudom megmondani.

Az Azonnali arról is kérdezte Glázer Tímeát, hogy mit szól ahhoz, hogy a győri jobbikos egyéni választókerületi jelöltek ma visszaléptek. 

Glázer azt mondta, a visszalépést bejelentő győri Jobbik elnökével hétfőn beszélt utoljára arról, hogy megy az ellenzék közös sajtótájékoztatójára. Éppen ezért meglepte őket a reggel közölt döntés, és rögtön gondolkodni kezdtek a megoldáson.

Azt állította, hogy meg is találták, ám, hogy mi az, arról csak a későbbiekben szeretnének beszélni.

Forrás: Azonnali, 24.hu, HVG

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nem lesz itt semmi baj. Borkai továbbra is kokózhat, szexelhet a pornóipar biztosan lecsapna rá ha kicsit nagyobb lenne a farka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@reagens: Biztos nem szégyenkezik. MIért szégyenkezene ilyen korrupció láttán, hisz fideszgeci.
reagens
@Aki Én: Tetszik, hogy nem ellenzéki!
SystemError
@reagens: Várlak, anyádtól kérd el a kapúkódot és akkor nem kell csengetni...
reagens
@SystemError: Csrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Hallod? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: Szerintem a szomszéd kapúkódját adta meg, mert oda is be szokott nézni...
reagens
@SystemError: Te csak fülelj! :-)))))))))))))))))))
Csrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :-))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.