Elítéli a Jobbik a győri Jobbikot. A Jobbik elnöksége továbbra is támogatja a győri ellenzéki együttműködést.

A Jobbik elnöksége elítéli győri tagjai visszalépését a képviselőjelöltségtől és továbbra is az ellenzéki együttműködést támogatja a városban – közölte a párt kedden az MTI-vel miután a párt győri szervezetének vezetője bejelentette, hogy elhagyják az ellenzéki összefogást.

A közlemény szerint a Jobbik elnöksége kedd reggel felfüggesztette a győri Jobbik-szervezet működését, a visszalépőket minden párttisztségükből felfüggesztették és etikai eljárás indult ellenük.

Azokon a településeken, ahol a jobbikos tagság az ellenzéki együttműködésben való indulás mellett döntött, a Jobbik továbbra is tartja magát a megállapodásokhoz, így Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson – írták.

Fodor Roland győri Jobbik-elnök kedd reggel Facebook-oldalán közölte: "az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is". Hozzátette, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, "nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz".

Az összefogáshoz azért csatlakoztak – írta –, mert így terveik szerint a "nemzetellenes baloldali pártok" nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük "- minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba".

Hozzátette, hogy

"értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan".

A győri ellenzéki összefogást a Jobbik mellett a DK, az MSZP, az LMP és a Momentum hozta létre.

Forrás: MTI, Index

Címlapkép: facebook.com/Fodor.Roland.Jobbik

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@rokker33: 11:08
Láss ne csak nézz !
Nálatok az a k...va nagy hazaszeretet , valamint a keresztény demokrácia, abban merül ki, hogy lopott pénzből urizáltok. Magyaroktól elvett pénzből finanszírozott drogos orgiákat szerveztek, külföldi luxus hajókon. Rokonokat, barátokat juttattok munka nélkül kapott, havi sokmilliós bevételhez. Loptok, csaltok, hazudtok.
Háááát tudod, ha moslék szövetkezetről beszélünk, akkor nem az ellenzéki oldalra kell gondolni. Ott is vannak problémás esetek, de ők első éves ipari tanulók, a Fideszes potentátokhoz nagymesteri szintjéhez képest.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Sziszifusz: Félre értettél Én az Orbán kormányra is azt mondom,hogy működésképtelen Sz,R rendszer! Viszont Gyurcsány nem fogja soha leváltani Orbán már elkúrta az emberek nem bíznak meg benne és ez így helyes! Még arra tudok gondolni, hogy szándékosan jutatta Orbánt a hatalomra!Lehet valami nagy biznisz van a háttérben ezt sohasem tudjuk meg és ez megmagyarázza,hogy miért maradnak el mindig a beígért elszámolások!!
rokker33
@reagens: Mint ahogy a hibbant csúti gecivel sem csak egyenlőre nincs jobb azért nyer a törpe király! Emlékszem 2002 2006 ban is nagy bukás volt,ha Gyurcsány nem juttatja hatalomra a mai napig az ellenzék padján ülne dühösen !!
rokker33
Nem Orbánt kell szidni hanem Gyurcsányt és a választókat, hogy megszavazza ezt a cigány szart!Lett volna alternatíva annak idején 2010 ben pl jobbik csak szét bomlott így már semmit sem tudnak csinálni! Pedig magas volt a támogatottsággai!
Sziszifusz
@rokker33: 15:33
Abban egyetértek, hogy Orbán kormányát nem Gyurcsány fogja leváltani. Ő is már, a múlt embere. Az öreg bútorokat előbb-utóbb kiselejtezik. A változás reményét a fiatalok adhatják meg.
Az utóbbi időben nem egy és nem kettő fiatal mutatta meg " oroszlánkörmeit" . Ők most még agilisek, tiszták, kikezdhetetlenek, remélhetőleg ez így is marad .
reagens
@rokker33: Teljesen egyetértek. Gyurcsánynak köszönheti Orbán ezt a hatalmas győzelmet és az eltelt idő alatt sem sikerült neki megbocsátani. Nem Orbánért, mert ő a haszonélvezője az elkúró mocskosságának, hanem azt a hazugságot, becsapást és népnyúzást, amit alkalmatlanságában elkövetett.
Nem fog tudni az ellenzéki térfél megtisztulni, amíg Gyurcsány kottájából játszanak és nincs egy olyan erő, amelyik a magyarságot képviselné! Nem kis kozmopolita pöcsöket, mint a Momentum, vagy az LMP és nem a népnyúzó szocikat, mint az MSZP.
terlasz
"Nem Orbánt kell szidni hanem Gyurcsányt"
Természetesen, az MSZP-nek ehhez semmi köze. Igaz, Gy. volt az, aki a szocirablók (Puch és társai) közé akart csapni... MSZP-fidesz paktum lett belőle, Gyurcsánynak mennie kellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.