Először áll ki a sajtó elé a Miniszterelnökséget védő miniszter a győri polgármester botrányának kirobbanása óta. Gulyás Gergelyt a magyar uniós biztosjelölt esélyeiről és az önkormányzati választásokról is kérdezzük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Azt mondja Gulyás, hogy a kormány nem ért egyet azzal, hogy az únió a forrásokat közvetlenül az önkormányzatoknak adja, mert akkor az únió ezeket a pénzeket azoknak az önkormányzatoknak adná, amelyek támogatják a migrációt, és migránsokat telepítenének be.
Eladott Ország
Tehát amennyiben ez egy jogállam lenne, ahol a jogállamiság nem egyszerűen becsületbeli ügyként emlegetett, hazug szóvirág, akkor Polt Péter elsikáló és a magyar rendőrség már esze nélkül nyomozna az ügyben. És nem azért, mert Borkai családapa kurvázik, hanem mert közpénzek millióival (milliárdjaival?) való visszaélés gyanúja lengi körbe az egész ocsmány történetet. Gulyás Gergely jóllakott óvodás és kancelláriaminiszter szerint az ügy politikai üzenete az, hogy a törvényeket mindenkinek be kell tartania, csakhogy pont ennek az elvnek az érvényesülésére nem láttunk példákat az elmúlt években. Helyesen: a törvényeket mindenkinek be kell tartania, kivéve a fideszt, rájuk a törvények nem vonatkoznak, ha valami mégis kiderülne, akkor bevetik az elsikáló hatóságokat és különítményeket és téma lezárva.
kereső
@nemkati: Ebben az esetben, ha ezt mondta GG- akkor mondjon le, és adja vissza a jogi diplomáját is. Milyen kancellária miniszter az, aki nem ismeri Magyarország hatályos sarkalatos! törvényeit? Magyarországra idegenrendészeti eljárás keretében csakis és kizárólag a magyar kormány telepithet-és fogadhat be migránsokat. Ilyen felhatalmazásuk az önkormányzatoknak-éls egyéb más szervezetnek SINCS!. Miért hazudik Magyarország kancellária minisztere? Hm?
nemkati
@kereső: Kár, hogy az újságíró erre nem kérdezett vissza. Nem az a célja Gulyásnak, hogy a jogi tudását csillogtassa, hanem hogy a kormányinfón is a kormány mellett kampányoljon, pedig a kormányinfónak nem ez kéne a célja legyen, hanem az info. Ja, és egy kérdésre, hogy mit tenne a kormány, ha a "család az első" szlogenjükkel erősen ellentétes tevékenységet folytató Borkai Győrben elvesztené a választást, azt válaszolta, hogy katasztrófahelyzetre nem készül. Na itt visszakérdezett az újságíró, hogy miért, az katasztrófahelyzet lenne? :)))

Egyébként meg tényleg azt fogad be a kormány, akit akar. Lehet az terrorista, iszlámhitű, buddhista vagy bármi, vagyis csökkentheti a magyarországi "keresztyének" arányát. Ha pénzt adnak, jöhetnek bárhonnan. Mert abból a pénzből bőven jut a kormánytagoknak, a Fidesznek, és a hozzájuk lojálisaknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.