Két választókerületben is megismételné a választást a Fidesz Szekszárdon – adta hírül a Teol.

Érdekes indokkal ismételtetné meg az önkormányzati választást a Fidesz Szekszárdon
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A portál úgy értesült, a kettes és a nyolcas számú egyéni választókerületben követeli a Fidesz a voksok újraszámolását és új választás kiírását.

A kormánypárti képviselők ezt azzal indokolják, hogy azokban a kerületekben, ahol dr. Haag Éva és Szegedi Attila volt a Fidesz-KDNP jelöltje,

az ellenzék indulói túl agilisak voltak, és törvénytelenséget követtek el.

Példaként említették, hogy az egyik jelölt a folyosón lévő szavazópolgároknak

bemutatkozott, és egyértelmű utalásokat tett arra, kire is kellene szavazni.

Arról is beszélt, hogy kifogással éltek a helyi választási bizottságnál, és valószínűsíti, hogy az ügy a Pécsi Ítélőtábláig is eljut.

Ács Rezső polgármester és Horváth István választókerületi elnök szerint a közgyűlés így november eleje előtt nem alakulhat meg.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kell az idő a nagytakarításra: bűnjelek és a pénz eltüntetésére! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Esetleg a számítógépben jártasok, meglelhetnék a ledarált eredeti iratot. Mert a számítógép is mindent megőriz. Csak tudni kell, hova nyúljanak. Vagy nem így van?
Pálinkafőző Rézüst
Szenvednek a szerencsétlen pöttyösseggű tolvaj kipcsakok...
Pálinkafőző Rézüst
@advocat: így van! De nem minden szerződéshez kell számítógép... :)) Sőt...
Szeparepa2
Ez már minden szint alatt van, méghogy az ellenzéki a túl agilis (és ez náluk egy indok bazdmeg), miközben a náci hazug hazaáruló hatalombitorló rablógyilkos patkányfalka fizeSS maffia KÖZPÉNZ TÍZMILLIÁRDOKAT ELLOPVA ELPAZAROLVA KAMPÁNYOL 10 ÉVE!!! Az nem túl agilis bazdmeg patkány férgek a kurva anyátokat... fel lesztek mind lógatva... Legközelebb már az lesz, ha nem vagy fideszes és megnyertél egy versenyt, megóvják mert túl jó voltál, és a második fideszes kapja az aranyérmet (egyébként a Ceausescu rendszerben tényleg csináltak ilyet, azaz hasonlót magyarok ellen a románok, nem is ritkán, de leginkább azzal a módszerrel, hogy nem bírt kimenni az aranyérmet átvenni szerencsétlen, mert az öltözőben félholtra verték)...
lusta
Tovább megyek. Az ellenzék képes volt gyakorlatilag minden választókörzetben egy jelöltet kiállítani a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk jelöltjeivel szemben. Ez nyilvánvalóan tákolmányellenes, ezt majd az alkotmánybíróságnak nevezett sóhivatal ki is fogja mondani és mindenhol meg kell ismételni a választásokat addig, amíg mindenütt a Soros-bérenc tolvaj felcsúti kis zsebcézár négybetűnyalói nem nyernek.
Nessy
Azért akad értelmes emberekből álló kerület is. A régi és új polgármester közös interjút adott és a régi polgármesterünk most mint képviselő fogalakozhat a szívének kedves témával, míg az úl polgármester, aki eddig képviselő volt, szintén képviselheti azt amihez ért, és amivel eddig is szívesen foglalkozott, és amit jól csinált, együtt a polgármesterrel. Igaz, nem volt gyilkos kampány, sárdobálással, zsarolással, szavazat vásárlással fűszerezve! Eddig is, és eztán is várható, hogy nyugodtan fogja a kerület élni a mindennapjait, felesleges harcok nélkül. Pedig nem volt nagy különbség kettőjük szavazat száma között. Ja, ehhez intelligencia kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok