Megnéztük, mit eszik Gyurcsány Ferencen az a generáció, amelyik a politikai pályafutását is már csak az internetről ismeri, és mihez kezd a DK-elnök, ha nem nyugdíjasok veszik körül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az index is csak beallt a seggnyalok egyre bovulo csoportjaba - mert valoszinu, nem veszik a faradsagot, hogy VALOBAN elmenjenek egy Gyurcsany vezette lakossagi forumra. Akkor igazan leesne az alluk, mert a fiatalok nemcsak az internetrol ismerik Gyurcsanyt.
Rosszindulatuak vagytok, index, es pont akkora rakas szar, mint az origo lett - holott azelott az origo valodi kiindulopont es alap volt a mediakban...:(
Aki Én
Tény, hogy Gyurcsány is egy paródia. Az is tény, hogy ezzel együtt korrektebb, becsületesebb ember, mint orbán. Ha már mindenképp a kettő közül kell választani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.