Gyorsan véget érhet az Orvosi Kamara Éger Istvánhoz köthető fejezete. Éger tegnap megbukott. Mint már előzetes bejegyzésemben foglalkoztam a témával, Éger István a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke író-olvasó találkozót szervezett a tagok és három minisztérium felelős képviselői számára. A rendezvény lényege az egészségügyben és az orvostársadalmon belül is egyre inkább érezhető elégedetlenkedés csitítása. Erre pedig azért volt szükség, mert novemberben elnökválasztás lesz a MOK-on belül, és egyre inkább erősödik a progresszívabb és sokkal átláthatóbb működést ígérő Újratervezés Csoport, amely az orvosok érdekei mellet nagyon komoly hangsúlyt fektet a betegbiztonság növelésére is. A nagygyűlés így tulajdonképpen Éger kampánytevékenységének kiterjedését szolgálta volna, meglehetősen puha, non-konfrontatív módon, amit a kormányzat el is vár a kötcsei Csapajevtől.

Forrás: rontgen.444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azért különösen érdekesnek tartom, hogy diplomás embereknek 16 év kell ahhoz, hogy rájöjjenek, ez csak egy POJÁCA a kontárok kezében !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Már éppen ideje volt felébredni! Így is késő!
papa.49
Azért különösen érdekesnek tartom, hogy diplomás embereknek 16 év kell ahhoz, hogy rájöjjenek, ez csak egy POJÁCA a kontárok kezében !!!
jesz
Amíg Éger bármilyen pozícióban van, addig ne reménykedjenek az orvosok. Az igaz, hogy próbálkoztak utilapuval, de nagyon kapaszkodik az elnöki asztalba.
human
Éger remélte ha oda visz az orvosoknak pár valakit a kormányból felolvasó estet tartani, akkor ezzel megerősíti a pozícióját. Hát nem úgy alakult ahogy szerette volna.
Sámannus
@Nessy: Tudjátok sokan az orvosok közül nem látták, milyen erős a maffia a háttérben, és magukat jobbra sorolva azt feltételezték, hogy jobboldali kormánya van az országnak. Mire világossá vált számukra, a tévedés már az országra sem lehet ráismerni.
nezelodo
Jaj ez a szegény Éger, most nem "tesz keresztbe a kormánynak, ott ahol tud", ahogy hosszú barna nyelvvel alányalt az baloldali kormányok idején a fidesznek?! Hát mégsem méltányolta a fitymasz a kritikátlan odaadását?
Szerintem az orvoskamarának nem az lenne a dolga, hogy oda dörgölődzőn, ahol személyes hasznot remél, hanem a tagjai és a betegek közös érdekét képviselje! Persze nálunk ez sem az, aminek hazudják. Remélem az orvosok most már elhajtják ezt a hintáslegényt, oda, ahová való, a Lendvai utcába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.