Az ORFK-nak összesen 78 millió forintot fizettek ki tanácsadói díjként, állítja Hadházy Ákos, aki feljelentést tett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hadházy a fideszes korrupció legfőbb ellenlábasa. Csoda, hogy nem kedvelik?
Gyerünk Reagens meg Verőce IQ 21, mutassatok egy lyukas zoknis képet, mert csak az vethető össze a mérhetetlen korrupcióval.
sokanvagyunk
Házon belül biztos hogy gyors sikereket fognak elérni bűnüldözőink.
Jozefina
Persze lemondani nem fog senki, pedig megtehetnék páran kezdve a beügyértől lefelé!!!
nezelodo
Nem most kezdték a fijjuk ezt a mesterséget, (az ország kifosztását), már 2002-be alapoztak rá a nevezetes Tompika által az üres választási kasszával vásárolt beléptetőkapukkal. A papíron öt milliárdért vásárolt vasat az eladó visszavásárolta három milliárdért, és a Martonyi ügyvédi irodája lepapírozta 800 milla tiszteletdíjért, úgy hogy még kb. további tíz évig lízingdíjat fizettünk a Dajcs Tompika zsenialitásáért, meg az ócskavasért. Ez a művelet csak kézmosás volt a fideszben ettől lettek olyan tisztakezűek, hogy most már csak kéztörlő papír kell nekik, amit teherautóval hordanak ki az elbukott kerületi önkormányzati irodákból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.