A kiemelt budapesti fejlesztésekért felelős kormánybiztos átvette Tarlós jobbkezét, de mint mondja, nem épít alternatív városházát. A kormány békülékeny hangneme sem új szerinte.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reagens
Minden beruházásával az ellenzéknek kell elszámolnia! Hallgatom majd a kínos magyarázkodást, miért építik be a ligetet és miért támogatják a stadion építést! :-))))))))))))))))))))))
nemkati
"A kormány magatartása nem változott... Mihez képest békülékeny? Ugyanazt mondjuk, és ugyanazt tesszük, amit Tarlós István idején is mondtunk és tettünk. Budapesten a kormány nem valósít meg olyan városépítő fejlesztéseket, amelyeket a városvezetés nem támogat." blablabla

Tehát azt állítja, hogy a Tarlóssal folytatott eddigi viták, megbeszélések végeredménye az volt, hogy a városvezetés beleegyezett? Hát ha így volt, akkor Tarlós magasról tett arra, mi ellen tiltakozik a város, mégis áment mondott. Városliget, Szabadság-emlékmű, alkotmány utcai trianoni emlékmű, és a többi sz@rság. De én inkább úgy képzelem, hogy Tarlós több esetben ukázt kapott. De ez többet nem lesz így, és Fürjes hazugságai is ki fognak derülni.

Hajrá Karácsony!

www.youtube.com/watch?v=WIayRHPRL3A

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.