Különleges jogokat adna magának a kerület új polgármestere.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
@reagens: És az illiberális keresztények sajnálkozva nézik hogy most már nem csak ők lophatnak.
kereső
Nagyon remélem, hogy a képviselő testület tagjai még szándékéban IS! elutasitják az szmsz ilyen irányú módositását. Az mszp-nek kell! helyre tenni Horváth-ot. Vagy ha nekik nem derogál, akkor a többi ellenzéki pártnak, akik támogatták a megválasztását. Egy ilyen akció a jövőre nézve nagyon rossz fényt vet mindenkire. Horváth meg fogja vissza magát!
Béla333
Nem véletlen ez!:

"Egyetlen olyan hatáskörről sem tudok, ami többletként lenne megfogalmazva a korábbi szmsz-hez képest. Nekem ez nem tűnt fel
– mondta az Indexnek Horváth Csaba. A polgármester azt mondta, a jegyzőnek azt a felkérést adta, hogy egy egységes szerkezetű szmsz-t készítsen.
Az Átlátszó azon felvetésére, hogy más önkormányzatoknál konkretizálva vannak az esetek, amiknél megkerülheti a polgármester a testület döntését, de a hétfőn szavazásra vitt szmsz-ben nincsenek, Horváth azt mondta:

"Ezt én így nem tudom, hogy mire gondolt a lap

Hozzátette, "ezek a kompetenciák az önkormányzati törvényből adódnak. Hogy egy önkormányzat használja-e, vagy éppen csak megemlíti az önkormányzati törvény adta lehetőségeket, ez nem jelent többletkompetenciát".
propeller.hu/itthon/3470212-igy-reagalt-horvath-csaba-arra-hogy-atlatszo-cikke

Eltökéltnek látszik, hogy keresztülvigye a képviselőkön! Mocsok dolog ez...
relatív
Már kekeckednek a varjak, hátha valamit keresztbe tudnak tenni, még akkor IS, ha erre semmi lehetőségük sincs, mert minden demokratikusan történik.

Nem úgy mint a klérus vezette időkben ! Próbálnak minden aljasságot a média segítségével IS a vereségük miatt és szokás szerint a rágalmak sora elkezdődött...IS !
Eriksson
@Béla333: Karácsony előre megmondta, ki az a Horváth Csaba.
reagens
@solidedge: Karácsony elmondta ki Horváth Csaba. Öt év alatt lesz vizsgálat bőven. Ezek tolvajok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.