Tóth Bertalan kezdeményezte a korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba kispesti MSZP-s képviselő pártból való kizárását.

Lejárt a határidő, de Lackner Csaba az MSZP országos elnökségének felszólítására sem nyilatkozott az önkormányzati képviselői mandátuma sorsáról, ezért a pártelnök az országos etikai és fegyelmi ügyek tanácsánál kezdeményezte Lackner Csaba pártból való kizárását.

Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármester a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott: a párt korábban megegyezett Lacknerrel, hogy a határidőig beadja párttagságáról való lemondását. A képviselő azonban ügyvédjén keresztül megüzente, hogy nem kívánja visszaadni képviselői megbízatását. „Lackner Csaba tiszteletben tartja a választók akaratát, és mandátumával a kerületi lakosság érdekeit kívánja szolgálni a továbbiakban is.”

Lackner Csaba nem adja vissza mandátumát

A politikus akkor keveredett botrányba, amikor a Hír TV és a Magyar Nemzet nyilvánosságra hozta azokat a felvételeket, amelyeken Lackner Csaba beszél saját és párttársai korrupciógyanús ügyleteiről. „Aki az önkormányzati politikában nem keresi meg az évi százmillió forintot, az hülye” – mondta többek között a képviselő, és elárulta azt is, hogy ő maga havi másfél millió forintot keres.

Cikk- és címlapkép: MTI/Mónus Márton

(magyarnemzet.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Legyen független, az mindent megold... A nemzeti erkölcs is ezt diktálja! :)
SystemError
@durbincs: Nahát milyen érdekes! Te is napi 8-12 órában 60-70 posztot tolsz le minden nap. Pont mint az a Shikari utánzat. Egy ssl nélküli oldalon Durbi ez elég veszélyes ám!
SystemError
@durbincs: Pedofil, nagybetűvel Durbikám... Szerintem többet kéne foglalkoznod a tudatalattiddal te kis fórum pörgető félrobot. Ezért vagy te oda a hormonzavaros Reagens kisfiúért mi.
SystemError
@Pálinkafőző Rézüst: Szerinted mennyire életszerű, hogy napi 8-12 órába 50-70 posztolsz munkaidőben. Ez volt a gyakorlati része. A szociológia pedig konkrétan elmezvarnak tartja, aki ennyi időt egy számára ellentétes közegben tölt el.. Mármint mindenki a saját közegét és az attól való pozitív visszacsatolást keresi tudat alatt Ez igaz rá is és a többire is. Ráadásul, ha megnézed, akkor Durbincs nem ad hozzá egy szót se kb...Szóval ezt 8-10 órában évekig ilyen nyilvánvalóan nem gyári agyfasz stílussal.. Ez a stílus semmi más, mint a felvett karakter. Szóval "egészséges" belső motiváció erre nincs emberben.

Szóval döntsd el te, hogy pl elő tudnád-e ezt adni mondjuk évekig a kurucz infón...meg hát akkor miből élsz. Persze mondhatnák, hogy mindkettő nyugdijas, de a pszichés része az ellentétes közeggel akkor is bukik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.