Egy elektromos robogón tartott hazafelé egy vacsoráról, amikor megfújatták vele a szondát. Azt nem érti, a sajtó honnan tud erről.

A Mainz és a magyar válogatott csatára a Facebookon számolt be arról, hogy ittas vezetésen érték szombat éjjel Budapesten.

Azt írta, a szabad hétvégéjét a családdal, barátokkal töltötte. Az esti vacsora után elindult haza egy bérelhető elektromos robogóval. Azt nem vette figyelembe, hogy itthon zéró tolerancia van, ezért az egy pohár bor, amit elfogyasztott, bejelzett a szondán.

A posztjában feltette azt a kérdést is, miként derülhetett ki a közte és a rendőrség közötti igazoltatás végeredménye. Megkérdezi: hogyan derülnek ki rendőrségi információk az egy napja történt ügyről, ami eljárást nem eredményez?

Mindezt azért firtathatja a focista, mert a Ripost a kedd reggeli számában a címlapon hozta az ügyet, a cikkben még az alkoholszintről is beszámoltak, vagyis meglehetősen pontos információkkal rendelkeztek az esetről. Azt is tudni vélik, hogy 100 ezer forintra büntették meg Szalait, és a jogosítványát nem vették el.

Címlapkép: Facebook/Szalai Ádám

(hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Foglaljuk össze::
Szupersztár focistánknak (lásd még Rossi, Ronaldo és társai) nem az veri ki a biztisítékot, higy iszik és ahelyett, higy egy taxiba ülve hazamenne (arra már valószinűleg nem futja?), hanem az, hogy a szerv, a többi mezítlábas vezetőhöz hasonlóan, rossznéven merte ezt venni--tőle. Értitek? :TŐLE!!! Ugyan piásan vezet a Haza Aranylábú (egyik) Futbalistazsenije, erre jön egy szerv és meg meri állítani és horribile dictu még meg is szondáztatja. Miután elszineződik, ahelyett hogy bocsánatot kérne, még megbüntetteti.
Hová jutott Futbólia? Mi jöhet még Orbánföldön? Ezek a pintyérek nem tudják, hogy a fiaink a Vezér védett állatai?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luiz
Alkoholbogár ez is. Ezért tart ott a magyar foci ahol. Csak ki kell menni egy megye 2-re Több drogost, beállt, másnapos alkeszjuniort találni a focipályán, mint Pesten a bulinegyedbe hajnal egykor
namihami
@luiz: Tulajdonképpen bár a pia lenne a baj velük. Az ún. Aranycsapat (amire azért az Ezüstcsapat elnevezés inkább illene) is egy italautomata volt, de azért világszinvonalon játszottak. Pocaköcsi együltében megitta egy rossz év termését, fröccsformában, de azért a pályán még letette a névjegyét. És a többi se köpött vályogot.
Ezek!?!?!?!? Piában már konkurensek, a foci még hagy némi kivánnivalót...
Lepényleső
Itt minden annyi mint a tolerancia,- úgy mint az emberek szabadsága,- nulla? - amíg nem hulla?
Fantomasz
Faxnak iszol hüjegyerek készülj welsz ellen !
F_Viktor
"Mindezt azért firtathatja a focista, mert a Ripost a kedd reggeli számában a címlapon hozta az ügyet..."

Nem nehéz összeállítani a puzzle darabjait...
Rendőrség --> pintér sanya --> orbán --> habony árpád (a néhai vajna) --> ripost S itt össze is érnek a szálak.
Fantomasz
@Fantomasz: Hivatalos helyesbítés : by fantomasz
Igyál hüjegyerek és készülj wales ellen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.