Ma a Kereszténydemokrata Néppárt az egyetlen történelmi, kereszténydemokrata, keresztényszociális, és az egyetlen világnézeti párt a magyar politikai palettán - jelentette ki Semjén Zsolt csütörtökön az Országházban. Semjén Zsolt a 75 éves a kereszténydemokrácia Magyarországon címmel rendezett ünnepi ülésen felidézte a párt 1944-es megalakítását, kiemelve, hogy az alapítóatyák ellent mondtak előbb a barna, majd a vörös diktatúrának. Rámutatott: a KDNP az egyetlen történelmi párt, amelyik a porondon maradt, és ez annak köszönhető, hogy hűségesek maradtak ahhoz a kereszténydemokrata örökséghez, amelyet az alapítóatyák lefektettek. Ez az az erkölcsi alap, amely 75 éven át megtartotta a kereszténydemokráciát Magyarországon - mutatott rá a kisebbik kormánypárt elnöke. Hozzátette: KDNP ma az egyetlen kereszténydemokrata és keresztényszociális alapokon álló párt.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Az egyetlen valóban - a porondon... vagy a palettán, amely a maga mérhetetlen, nulla egész nulla százalékos eredményével állami fenntartásban részesülhet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ez a notórius mocskos szájú ziher, hogy kereszténydemokrata, volt szerencsém látni ilyent, igaz az is a damaszkuszi úton jött rá, hogy már nem is lenini elveket vall. Nosza neki, elkezdett zaklatni, komcsizni ismeretleneket, azt gondolván, törli a büntetett előéletű státuszát.
Kedves hivatásos Istenhívők! Ha létezik a teremtő, amit szezonális keresztényként ti is "vallatok", nem lehet ám átverni, mert "Isten szeme mindent lát!"
kokopelli
@Nyírfa: ...gondolod,hogy a KDNP nyaloncai utánanéznek,hogy az említett két időszakban mit teljesített az
"oximoron" nevű viccpártjuk? (kivéve a háborús fegyverek és a halálbamenő szerencsétlenek megáldását!!)
A templomba sem az "igét" megkérdőjelezni mennek be a hívők!Sok-sok évtizedea "kereszténydemokrácia"
szó már nem jelent semmit! A "Józsi nénik" és a "Mari bácsik" nem gondolkoznak el rajta! Körösztyény oszt
annyi! "..nem lehöt asz véletlen aranyoskám!"- a válasz...mint nyugaton!
advocat
Egy dolgot szeretnék látni. Hány tagja van a pártnak? Nyilvántartásilag! És ne feledjük! Az inkvizíció is keresztény gyökerű volt!
SystemError
@advocat: Soha nem a vallás gyilkolt, hanem az mindig intézményes egyház a politikával karöltve... Mármint egyetértek, csak így teljes szerintem. Mert a KDNP-re is igaz, hogy kokót szív és vizet prédikál!!! :)
Nyírfa
@kokopelli: Vagy a papoknak kellene végre a valóságos istent (Szeretet) szolgálni, és akkor Józsi néni és Mari bácsi nem migránst rettegve fog hazaosonni a kuckójába, vagy eljön a nagy magyar felvilágosodás, és rájönnek a vallásos emberek, hogy eddig a papok, a politikusok mondták meg nekik, hogy Isten szerint miféle a világ, ki a barát, ki az ellenség, és főleg, hogy kire kell szavazni.
Tartok tőle, hogy mindkét eshetőségre várnunk kell. De: hallottam én már nyilatkozni parasztembert a tévében úgy, hogy az állam leesett a józanságától. Szóval, míg élek, remélek. :)
kokopelli
@Nyírfa: " a remény hal,meg ...a béka", mondja a haverom mindíg! Máshol is van un. Kereszteny Demokrata
Párt (Únió), söt Keresztény Szociális Párt (Únió),de azok kicsit szerényebbek a hatalmon! (;-)) Hozzájuk jár a ve-
zér is nyugatra laposkúszásban dörgölődzni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok