Még az is lehet, hogy szabadlábra helyezik a támadót.

A lúgos orvos ellen tüntettek Budapesten

Mint korábban megírtuk, kedden dönt az Alkotmánybíróság a lúgos orvosként elhíresült B. Krisztián sorsáról.

A lúgos orvos ellen tüntettek Budapesten
Fotó: MTI/Mónus Márton

A férfit életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt 11 év fegyházban letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Kúria, mert az ítélet szerint megcsonkította és maradandó károsodást okozott volt barátnőjének.

B. Krisztián azért fordult az Ab-hez, mert szerinte korábban alkotmányos jogai sérülhettek.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@radnoti: Miről beszélsz? Tán ott voltál? Te élted át amit az áldozat elszenvedett?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Az ukrán kapitány, a Dózsa György úti gázoló, a lúgos kórházigazgató...csak hát nem egyforma a tettük súlya, meg talán ott sem vót...amióta a sittesek milliókat kapnak a sanyarú börtönviszonyok miatt, azóta bármi is lehet..
jesz
Hát igen...fura...lehetne tüntetni akár a Dózsa György úti gázoló miatt, akár az ukránkapitány miatt, (mégiscsak 28 elhunyt em
radnoti
Bene Krisztián tisztességtelen eljárás áldozata. Ostoba, hogy ne mondjam, aljas cselekedet azért tüntetni, hogy a törvénytelenséget hagyják annyiban, valakinek az alapvető jogsérelmét ne orvosolják, mert a jogát megsértő tisztességtelen eljárásban meghozott zavaros ítéletben kiszabott büntetés egyeseknek tetszik.
Dr plágium
@radnoti: Miről beszélsz? Tán ott voltál? Te élted át amit az áldozat elszenvedett?
nezelodo
Feltételezem ehhez az újabb hajcihőhöz annak semmi köze, hogy ez a derék pszichopata a Nemzet Orvosának unokaöccse.
vitriol
@durbincs: gondolom, teljesen feleslegesen strapálod magad az írásaiddal, mert a tiéd senkit nem érdekel!
Dr plágium
@vitriol: Mondani valója nincs, viszont megtanult neveket másolni :))))
vitriol
@radnoti: Vess össze bármilyen úgynevezett "jogsérelmet" azzal a rémtettel, amit a sértett ellen elkövetett a mikola-klán egyik tagja, s akkor látható hogy Kadlót Erzsébet védőügyvéd nagyon gyenge szalmaszálba próbál kapaszkodni. Elég, ha Te, vagy bárki más elképzeli, hogy azt a rémes dolgot vele, az anyjával, a lányával, vagy a hugával tették meg. Menten eltörpül minden "jogsérelem"! Remélem az A.B. is e-szerint fog dönteni!!!
karma1
@Dr plágium: Ja, de ne felj, az osszes szaros trollt kihagyja,...
karma1
@vitriol: Csak azt kivanom ennek a betegagyu radnotinak, hogy ez a dragajo doktor kezelgesse,... Mert meg azt is megtehette ezutan a szornyu tette utan. Nem lottek ki a Holdba, hogy ember kozelebe se jusson, es tovabb praktizalhatott. Hat talaljak meg egymast a radnotival, ha mar ennyire csekely az agya,...:o((((
nezelodo
Basszus, megint nyitva felejtette a nyuggerverő a vitrint , hát nem kiszökött ez a parazita?!
Dr plágium
@DR PRÉDlKÁTOR: Van neki ...és egy rakás gyereke is.
szegfue
@radnoti: tegnap 9:47 Csak ugy általánosságban: amikor elitélték, akkor az összes -- akkor létező -- fellebbezési lehetőséget kimeritette. Tehát az ügy végére "pontot" tettek. Majd később törvényalkotóink betettek egy "passzust", mellyel bővitették a fellebbezési lehetőséget. Nehogy már "jogelleneségre" hivatkozzon, hiszen a jogorvoslati lehetőséget akkor kimeritette! Ha engem ma bármiért megbüntet mondjuk a Nav, birságolnak és erről határozatot hoznak, majd jön egy "kiskapu", akkor én megtámadhatom? A fenéket!! Az akkori törvények szerint jártak el és pont!! Nehogy már visszamenőlegesen fellebbezni lehessen?!
nezelodo
@szegfue: Illiberáliában visszamenőleg is lehet törvénykezni, de gumijogszabály tetszés szerint lehet előhúzni, mint a nyulat a kalapból.
szegfue
@nezelodo: Na persze ez bennem is felmerült! Nem véletlen, hogy az itélet után alkottak egy uj passzust!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.