Egy középosztálybelinek nem okoz problémát, hogy kifizesse a lakhatási költségeit? Tévhit. Bárkiből bármi lehet, ha eléggé szorgalmas? Hazugság. Két nemzetközi kutatás vizsgálta a fejlett világ társadalmait, az eredmény lesújtó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Gáon Mordehaj: Az átlag vagyongyarapodás nem zárja ki a cikkben említetteket, nem igazolja amit mondasz.
Mészárorbán vagyona 100 milliárddal nőtt 2016-ban. Ha az enyém egy forinttal sem, akkor kettőnk átlag gyarapodása 50 milliárd. Jól hangzik, ugye? De vegyünk akár 20.000 embert, akik egy fillérrel sem gyarapodtak. Akkor is 5.000.000 forint a gyarapodásuk átlagosan.
Szóval ne tévesszen meg a tömött Tesco parkoló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@csak úgy...: a nyolcvanas években egy visszaigénylési eljárás miatt vissza kellett lapozni a dédapámig, ugyanis még az ő nevén volt a telek, viszont az iratokat csak levéltárból lehetett előkaparni amiért elég szép összeget kértek...szóval ott találtam egy ismerősre és aki a régi szép emlékekre hivatkozva visszakutakodott az 1760.as évekig ...és képzeld az ük-ük-ükapámat is ugyanígy hívtál mint most engem.
verőce21
@Aki Én: Milyen 8 millió kormányt ellenzőről beszélsz ebben az országban? Ez valamilyen lipsi matematika?
Ilyen gyenge képességekkel ne csodálkozz, ha a lecsúszó középosztályhoz tartozol!
csak úgy....
@Csizmás Kond: akkor gratulálok ,hogy már a nagy-nagy-nagy papi is csizmás vót !
anyai ágon,hogy nézöl ki? mert az is köll ám a pedigréhez...
verőce21
@csak úgy...: Aztán miért van neked szükséged az árja vérvonalra? Újjászervezik az SS-t Németországban?

@csak húgy...: - ra nem hiszem, hogy szükségük van!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..szerintem ismét nem értettél semmit...
Eladott Ország
@Gáon Mordehaj: tegnap, 07:20;Te ki a f@sznak képzeled magad a nemzetnek te elmebeteg náci szarházi, hogy kioktatsz mindenkit?! Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes náci gerinctelen patkány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.