A párt szerint először a kerületi polgárokat kell megkérdezni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Minden kerületben a parkolás ügyet azzal kellene kezdeni, hogy az önkormányzat saját céget hozzon létre azok üzemeltetésére, stb. Zuglóban miért kell ehhez Kupper András cége???
Eladott Ország
Ez a Horváth mekkora egy szar féreg. Úgy néz ki nagyon ki van éhezve a lopásra, remélem a közgyűlés nem engedi neki.
Csak a miheztartás végett, nem azért választottak meg, mert olyan rendes és rátermett gyerek vagy, hanem azért mert egy vödör taknyot is megválasztottak volna az emberek, hogy megszabaduljanak a fidesztől, és ezt kurvára észben kellene tartani. Személyében úgy látszik, pont egy vödör taknyot választottak meg. Vagy meg kell csinálnia az évi 100 millát minden képviselőnek, aki nem hülye. Hát még a polgármesternek?! „A nettó üzemeltetési díj 40 000 HUF/hó/automata, ami kevesebb a két évvel ezelőtt ajánlott karbantartási díjnál. Ennek az az oka, hogy az ellátandó feladatok közül kivételre került minden olyan feladat, amit nem kizárólag csak a parkoló automaták szállítója tud elvégezni. (pl. parkolóhelyek felfestése, és a szerződés időtartama alatt szükség szerinti újrafestése, forgalomtechnikához tartozó közlekedési táblák biztosítása, kihelyezése, szükség szerinti folyamatos pótlása, parkolóhelyek takarítása, automaták környezetének téli síkosság mentesítése).” Úgy tűnik, hogy a festékcsíkok és a táblák kihelyezése parkolóautomatánként havi 29 ezer forintjába került a zuglóiaknak. Vagy nagyon drága a festék vagy baromi gyorsan kopik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.